Kuka on Suomen SX Fantasy-mestari?

Kuva
Align Media
Supercrosskauden avauksen yhteydessä käynnistyy myös PulpMX:n Fantasy motocross ja meillä on siellä myös suomalaisille tarkoitettu Xracing SX League.

Jo useamman vuoden ajan PulpMX Shown Steve Matthes ja kumppanit ovat pyörittäneet omaa PulpMX Fantasy -peliä. Pelin ideana on valita jokaiseen Monster Energy Supercross-kilpailuun oma joukkue. Kuljettajat saavat jokaisesta kilpailuista pisteitä ja sitä kautta joukkueiden paremmuus selviää. Peliin voi osallistua ilmaiseksi, tai jos haluaa osallistua palkintoja sisältään peliin, niin sitten tarjolla on myös maksullinen vaihtoehto.

Me olemme pelanneet muutaman vuoden ajan PulpMX Fantasyn sisällä omaa liigaa, jonka nimi on Xracing SX League. Tuohon osallistuminen on maksutonta ja tarjolla on kaikille mainetta ja kunniaa, sekä hauskanpitoa. Lisäksi tänä vuonna liigan kolme parasta tullaan palkitsemaan hienoilla Xracing Fantasy -plakaateilla. Lisäksi supercross-sarjan voittaja tullaan esittelemään myös Xracingin lehdessä koko kansalle, Suomen SX Fantasy -mestarina.

PulpMX Fantasy -liigaan osallistuminen edellyttää hieman englanninkielen osaamista, mutta tämän uutisen perässä olevaan viestikenttään voi lähettää myös peliin liittyviä kysymyksiä ja niihin vastataan.

Lisätietoja ja säännöt löytyvät täältä.

Kun olet liittynyt peliin, Xracingin oma liiga löytyy täältä. Käy liittymässä sinne, niin olet mukana pelissä.

Ohjevideo pelaamiseen löytyy alta.