KTM:n koeajot voi varata verkosta

Kuva
Montero F.
KTM lanseerasi uuden koeajojen varausjärjestelmän, jossa koeajo on mahdollista varata netin kautta.

Tällä hetkellä järjestelmän kautta pääsee varaamaan katupyörien koeajot, mutta myös adventure -pyörien koeajot. Listoilla ei ole ainakaan vielä offroad-pyöriä. Tässä KTM:n tiedote asiasta:

----

KTM-moottoripyörien koeajoja on nyt mahdollista varata kätevästi verkkosivujen kautta. KTM.com -verkkosivun kautta voit varata haluamasi pyörän lähimmältä valtuutetulta KTM-jälleenmyyjältä.

Kuinka varausjärjestelmä toimii?

1.         KTM.com -verkkosivun ylävalikosta löydät painikkeen ”BOOK A TEST RIDE”. Ensimmäisenä valitset haluamasi pyörämalliston, sekä pyörämallin.

2.         Tämän jälkeen syötät asuinkaupunkisi ja järjestelmä antaa sinulle viisi lähintä KTM-jälleenmyyjää, jossa haluamasi pyörämalli on koeajettavissa.

3.         Viimeisenä valitset haluamasi ajankohdan koeajolle. Koeajoja on mahdollista varata ainoastaan KTM-jälleenmyyjän aukioloajan puitteissa.

Varauksen loppuun viemiseksi sinun tulee rekisteröityä järjestelmään antaaksesi yhteistiedot KTM jälleenmyyjälle. Kun varaus on vahvistettu KTM-jälleenmyyjän toimesta, tulee varauksen tekijälle ilmoitus varauksen hyväksymisestä sähköpostitse.

Koeajon pääset varaamaan tästä osoitteesta: https://www.ktm.com/fi/book-a-testride/