KTM MP19 –Messuilla

Teksti
KTM on jälleen vahvasti mukana MP-messuilla. Pääosastolla on esillä koko Street –mallisto sekä läpileikkaus offroad –mallistosta. KTM on tuttuun tapaan hallissa 6, paikalla 6G48.

Uutuudet 2019

KTM esittelee viisi uutta mallia MP19-messuilla sekä useita KTM PowerParts -varusteltuja pyöriä.

Odotettu uutuus KTM 790 ADVENTURE on markkinoiden offroad-kykyisin pyörä matkaominaisuuksista tinkimättä. Kun uskaltaudut ajamaan siellä missä vain muutamat ovat käyneet aiemmin, voit kutsua itseäsi todelliseksi seikkailijaksi.

Dakarista inspiroitunut tuotekehitys on tuonut uuden KTM 790 ADVENTURE R:n ennennäkemättömälle tasolle, kun puhutaan ketterästä ja erinomaisilla matkaominaisuuksilla varustetusta offroad-moottoripyörästä. Kevyt kokonaisuus täysin säädettävällä WP Xplor -alustalla ja jopa 450 km toimintasäteellä takaa entistä nautinnollisemman seikkailun.

Paljon uudistuneet 690 SMC R ja ENDURO R tekevät paluun KTM:n street-mallistoon. Uutta: runko, takarunko, katteet, uusin versio LC4 -moottorista ja 1,5 litraa isompi polttoainetankki. Lisäksi pyörä on ladattu täyteen kuljettajaa avustavaa elektroniikkaa kuten kaarreajoavusteinen ABS, kallistuskulmaa lukeva luistonesto, Quickshifter+, MSR ja valittavat ajomoodit.

SUPER DUKE GT edustaa KTM:n sporttista matkapyörää. Pyörä koki mallivuodelle 2019 mittavia uudistuksia: Moottori, uusi TFT –näyttö, parannettu tuulensuoja, LED –ajovalo, avaimeton käynnistys ja paljon muuta. Valloita kaukaisimmatkin tiet, joista aiemmin olet vain haaveillut.

Koeajo

Euroopan pisimmällä sisäkoeajoradalla voit koeajaa seuraavia KTM Street -malleja:

125 DUKE

RC 125

790 DUKE

1290 SUPER DUKE R

1290 SUPER DUKE GT

1290 SUPER ADVENTURE S

 

KTM POWERWEAR 

KTM PowerWear –tuotteita messuilla myy Motopalvelu Niemitalo osastolla 6k91.