KTM julkaisi 2022 motocrossmallit

Teksti
2022 KTM 450 SX-F
Kuva
KTM
KTM:n vuoden 2022 motocrossmallit on nyt julkaistu ja ne tulevat olemaan jälleenmyyjillä toukokuusta eteenpäin.

Kautta aikojen täysipainoisin ja teknologisesti kehittynein KTM 2022 motocrossmallisto on nyt täällä. KTM täyttää jokaisen kilpamoottoriurheilua janoavan tarpeet ja tuo uuden, maailmanmestaruuksia voittaneen kokemuksen avulla kehitetyn KTM SX -malliston nyt entistä lähemmäs jokaista kuljettajaa.

Vuosikymmenten saumaton yhteistyö kilpavarikoiden ja KTM:n tuotantolinjojen välillä tuo vuoden 2022 malliston entistä lähemmäksi mestaruuksia voittavan tehdastiimin pyöriä. Mallisto, joka on kehitetty kilparadoilla ja joka kohtaa KTM:n standardit suorituskyvyn suhteen on nyt täällä.

Uuden KTM SX -malliston pyörät on rakennettu niille, jotka ymmärtävät sen kehittyneen tekniikan merkityksen ja koko mallisto on kokonaisuudessaan voittajien valinta. KTM 2022 SX -mallisto sisältää kolme nelitahtista moottoripyörää, jotka ottavat täyden hyödyn irti WP XACT -iskunvaimenninteknologiasta ja muista kehittyneistä ratkaisuista kuten älykkäästä offroad-luistonestosta, elektronisesta lähtöavustimesta, ruiskukartan vaihtomahdollisuuksista ja luotettavasta sähköstartista.

Malliston kehityksen huipentumana voidaan pitää 2022 KTM 450 SX-F -mallia, joka on erittäin kompakti paketti ja tuottaa luokassaan ylivoimaisen tehokkaasti käytettävät 63 hevosvoimaa. KTM 250 SX-F on segmenttinsä nopein kilpuri, jonka suorituskykyä on onnistuttu jälleen viemään eteenpäin luokassa, joka puskee kehityksen rajoja vuosi toisensa jälkeen. KTM 350 SX-F -malliin on onnistuttu yhdistämään 250-kuutioisen ketteryys kuitenkin saavuttaen entistä enemmän voimaa.

Kilpaluokan suorituskykyä tarjoavat myös 2022 KTM SX -malliston kaksitahtiset pyörät, jotka sopivat niin aloittelevammille kuin kokeneemmillekin kuljettajille. KTM 125 SX on entistä kehittyneempi versio siitä pyörästä, joka nappasi Top12 sijoitukset vuoden 2020 EMX125 Euroopan mestaruussarjassa. Myös vuodelle 2022 kehitetty 150 SX on valmis haastamaan 250cc nelitahteja ja KTM SX 250 on edelleen sama voimanpesä, kuin mihin on totuttu kuitenkaan mallin keveydestä luopumatta.

Kaikkia mallivuoden täysikokoisia 2022 SX -pyöriä koristaa oranssi runko, joka tuo kuluttajan entistä lähemmäs mestaruuksia voittanutta Red Bull KTM Factory Racing- tiimiä. Uusi rungon väri sopii täydellisesti yhteen uuden sinisen penkinpäällisen kanssa ja tuoreet värit grafiikoissa tuovat tuotantopyöriä omalta osaltaan lähemmäksi tehdaskalustoa.

Isojen pyörien KTM 2022 SX -mallistoa on tukemassa joukko minipyöriä, jotka jakavat täysin saman lähestymistavan kilpailulähtöisestä kehittämisestä, kuin muukin mallisto. Nuoret kuljettajat, jotka nousevat minkä tahansa KTM 50 SX, KTM 65 SX tai KTM 85 SX -mallin päälle voivat tehdä sen tietäen, että he kokevat luokkansa parhaan suorituskyvyn, kehittyneimmät WP:n iskunvaimentimet, laadukkaat jarrut ja minimaalisen painon. Mallistoon kuuluu myös täysin sähköllä toimiva 2022 KTM SX-E 5, joka mahdollistaa nuoren kuljettajan helpot ensimetrit lajin parissa.

Joachim Sauer - KTM Product Manager Offroad:Uuden SX -malliston keskiössä on läheinen yhteistyö kilpatiimin ja heidän pyöriensä kanssa, jotka on totuttu näkemään korkealla tasolla ympäri maailman. Me olemme hioneet näitä paketteja vuosia ja koemme että malliston ja kilpatiimin yhteys sekä esteettisesti että suorituskyvyllisesti on nyt lähempänä toisiaan kuin koskaan. Todistaaksemme kantamme annoimme tuotantopyörät käyttöön meidän MXGP ja MX2 -luokkien maailmanmestareille ja iloksemme voimme todeta, että he olivat yllättyneitä ja vaikuttuneita tuotantopyörien suorituskyvystä. Oli sopivaa antaa 2022-mallistolle vielä kisaisempi ulkonäkö sinisellä ja oransilladesignilla ja muistuttaa kuljettajia ja faneja, että ei ole enemmän ”READY TO RACE” motocross mallistoa kuin KTM SX-mallisto missään varikolla.

KTM 2022 SX-mallisto tulee olemaan saatavilla valtuutetuilla KTM -jälleenmyyjillä toukokuusta 2021 eteenpäin.

Kokeillessaan uusia 2022 450 KTM SX-F ja KTM 125 SX tuotantomalleja, Red Bull KTM Factory Racing- tiimin tähdet ja tunnetut FIM Motocrossin maailmanmestarit Jeffrey Herlings ja Tom Vialle ajoivat erittäin vaikuttavia, kilpailukykyisiä aikoja. Alla video, missä mestarit kertovat mietteitään pyöristä.