KTM esitteli uuden 450 Rally Factory Replican

Teksti
Kuva
KTM
Uusi 2022 KTM 450 RALLY FACTORY REPLICA on rakennettu kestämään pitkät rallikilpailut maailman haastavimmassa olosuhteissa.

Pyörä on kehitetty hyödyntäen rallimaailmassa saavutettua menestystä sekä huippukuljettajien kokemuksia huomioiden. Näin on tuotettu markkinoille rallipyörä, joka täyttää KTM:n READY TO RACE -sloganin. 

Red Bull KTM Factory Racing -tiimin kuljettajien Toby Pricen, Matthias Walknerin ja Sam Sunderlandin palautetta hyödyntämällä on uudesta KTM 450 RALLY FACTORY REPLICASTA tullut synonyymi rallikilpailuille. Pyörä, joka on READY TO RACE suoraan laatikosta purettuna, sallii kuljettajiensa ylittää omia rajojaan heti ensimmäisestä ajokerrasta lähtien.  

Tuoreen ulkomuodon mallivuodelle 2022 saanut KTM 450 RALLY FACTORY REPLICA on suunniteltu siten, että se vastaa haastavimpiin rallikilpailuihin ja kuljettajien mieltymyksiin. Pyörä on rakennettu tehokkaan, kisatestatun ja erittäin luotettavan 450cc SOHC -ruiskumoottorin ympärille, joka täydentyy huippuunsa hiotulla rungolla ja optimoiduilla jousto-ominaisuuksilla.  

Laaja varustelutaso on toteutettu kilpailuihin kehitetyillä ja siellä testatuilla komponenteilla, jotka vievät pyörän suorituskyvyn sille tasolle, mitä rallikilpailut ja -kuljettajat vaativat. Näihin sisältyy muun muassa WP XACT PRO -iskunvaimentimet Cone Valve -teknologialla. Kaiken kaikkiaan tämä uusi 2022 KTM 450 RALLY FACTORY REPLICA korostaa KTM:n sitoutumista rallimaailmaan ja kykyyn tarjota kilpailukykyisiä pyöriä korkeimmalla kilpatasolla. Mallivuoden 2022 pyörässä nähdään myös PANKL Racing Systems:n vaihdelaatikko, joka tuottaa entistä lineaarisemman ja tasaisemman vaihdevälin - aivan kuten Red Bull KTM Factory Racing -tiimin pyörissä.

KTM 450 RALLY FACTORY REPLICA 
// Rajoitettu erä (80 yksikköä globaalisti)  
// Kisavalmis suoraan pakkauksesta - READY TO RACE 
// Vahva 450cc SOHC -ruiskumoottori 
// Kisavalmis ja kilpatoiminnan pohjalta kehitetty runko
// WP XACT PRO 48 mm -etuiskunvaimentimet (Cone Valve teknologialla)
// WP XACT PRO -takaiskunvaimennin (täysin säädettävä)  
// Ensiluokkainen Akrapovič -äänenvaimennin 

Pyöriä valmistetaan ainoastaan 80 kappaletta ja ne myydään kiinteällä 25.900 € (+ALV & toimituskulut) hinnalla. Pyörät ovat saatavilla syyskuusta 2021 alkaen. Huolto- ja tukipaketti on myös saatavilla lisähintaan rajoitetulle määrälle kuljettajia tulevaan Dakar Rally -kilpailuun kaikille KTM RALLY -malleille.  

Lisää tietoa saat valtuutetulta KTM -jälleenmyyjältäsi tai vierailemalla osoitteessa ktm.com