Koskinen: "Kroppa oli ensimmäisen erän jälkeen niin pahasti ylikierroksilla"

Kuva
Jani Hovi.
Kimi Koskinen ajoi MX2-luokan ensimmäisessä kisaerässä MM-pisteille, mutta toinen erän päättyi keskeytyseen.

Kimi Koskisen päivä päättyi harmillisesti toisen erän keskeytykseen, kun mies puristi itsestään kaikki mehut ensimmäisessä erässä.

- Vähän emmittiin lähdetäänkö toiseen erään ollenkaan, koska kroppa oli ensimmäisen erän jälkeen niin pahasti ylikierroksilla. En pystynyt erien välissä tekemään oikein mitään vaan se meni aivan makailuksi. Päätin kuitenkin lähteä yrittämään, mutta jo tutustumiskierroksella minulla alkoi silmissä sumenemaan. Menin kuitenkin puomille ja halusin ottaa lähdön, mutta päätin, että tulen pois radalta heti kierroksen jälkeen. Ensimmäisellä kierroksella joku kaveri ajoi vielä päin, niin oli korkea aika tulla pois.

Ensimmäinen erä oli Koskiselta hienoa ja ennakkoluulotonta ajoa. Siitä mies saikin palkinnoksi tukun MM-pisteitä.

- Ensimmäinen erä oli kyllä hyvä ja annoin siinä aivan kaikkeni. Koko erä oli hyvää kilvanajoa ja sija 17 maalissa oli hyvä suoritus. Siitä tuli ihan mukavasti MM-pisteitäkin ja niitähän tänne lähdettiin hakemaan.

Koskinen oli kilpailun jälkeen hieman hämillään fyysistä katkeamisestaan.

- Ei ole ollut mitään sairastelua eikä mitään. Olihan täällä aika raakaa tuo keli, rata ja seurakin. Eilenkin tuli ajettua aika paljon ja vaikka kuinka yritin tankata, niin ei näköjään ollut voimia tarpeeksi tälle päivälle, Koskinen pohti.

Pettymyksestään huolimatta Koskinen suuntasi katseensa eteenpäin ja kiitteli runsasta yleisöä kannustuksesta.

- Oli tosi hyvä fiilis ajaa. Pää olisi halunnut ajaa, kun olin niin mukava vetää kotiyleisön kannustaessa. Kroppa kuitenkin sanoi niin kovasti ei, että oli parempi mennä terveys edellä ettei satu mitään. Minulla on päätavoite SM-sarjassa ja täällä olisi ollut turhaa rikkoa itseään.