Kirjautuminen tilaajapalveluun

Ohjeistusta kuinka verkkopalvelun kirjautuminen onnistuu, mikäli tilaajana et ole sitä vielä tehnyt.

Jatkossa Xracing OFFROADPro -verkkopalvelusta tulee löytymään entistä enemmän sisältöä lehden tilaajille.  Jotta tilaajat pääsevät lukemaan tätä sisältöä, tulee heidän rekisteröityä verkkopalveluun ja syöttää sinne asiakasnumeronsa.

Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt sivuille ja liittänyt asiakasnumeroa tilille, niin tässä siihen kertausta.

Luo käyttäjätunnus

Mikäli sinulla ei ole vielä luotuna käyttäjätunnusta verkkosivullemme, mene osoitteeseen www.xracing.fi ja vie osoitin (hiiri) verkkosivulla valikkopalkin oikeassa reunassa olevan painikkeen KIRJAUDU päälle. Valitse avautuvasta valikosta kohta: LUO UUSI KÄYTTÄJÄTILI. Noudata sen jälkeen annettuja ohjeita käyttäjätilin luomisessa.

Mistä löydän asiakasnumeron?

Asiakasnumero tulee uusien tilauksin yhteydessä sähköpostiin tilauksen jälkeen ja numero aktivoituu toimintaan viimeistään vuorokauden vaihtuessa. Asiakasnumerosi löydät myös painetun lehden takakannesta, osoitetietojen yhteydessä. Asiakasnumero sijaitsee osoitetietojen vasemmalla puolella olevan viivakoodin yläpuolelta, eli se ylin numerosarja.

Miten yhdistän käyttäjätunnuksen ja asiakasnumeron?

Kun olet rekisteröitynyt verkkopalveluun ja kirjautunut sinne sisään, vie osoitin tuon saman [→ -painikkeen päälle ja valitse sieltä kohta: OMA KÄYTTÄJÄTILINI.

Tämän jälkeen sinulle avautuu valikko, jossa ovat käyttäjätietosi. Samassa valikossa on sininen painike, jossa lukee: LIITÄ ASIAKASNUMERO KÄYTTÄJÄTUNNUKSEEN.

Klikkaa tuota painiketta ja lisää sen jälkeen avautuvaan valikkoon asiakasnumerosi ja lehden takakannessa näkyvä nimi ohjeiden mukaan. Tämän jälkeen rekisteröinti on valmis.

Tilaajien edut

Kun olet rekisteröitynyt ja liittänyt tiliisi asiakasnumerosi, pääset jatkossa lukemaan ja katsomaan tilaajille tarkoitettuja juttuja, videoita ja kuvakoosteita. Ensi vuoden aikana tulemme lisäämään entisestään tilaajamateriaalia, jotta voimme tarjota teille entistä enemmän vastinetta rahoille.

Lisäohjeita

Lehtiluukun digitaalinen palvelu

Olemme yhdistäneet Lehtiluukun palvelussa sijaitsevat Xracingin ja OFFROADPron lehtiarkistot yhteen. Jatkossa jättimäinen, yli 130 lehden arkisto sijaitsee osoitteessa: https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/xracing_offroadpro/ Sieltä löytyy kaikki vanhat OFFROADPron ja Xracingin lehtien sähköiset versiot. Mikäli olet kirjautunut Lehtiluukun palveluun aiemmin OFFROADPron puolelle, ei sinun tarvitse tehdä mitään. Mutta mikäli olet kirjautunut aiemmin Xracingin puolelle, olet varmasti huomannutkin, ettei lehtiä ole enää siellä. Näin ollen sinun tulee mennä osoitteeseen https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/xracing_offroadpro/ ja kirjautua sisään olemassa olevilla tunnuksilla. Tämän jälkeen sinun tulee syöttää järjestelmään lehden tilaajatunnus, joka löytyy paperilehden osoitekentästä.

Digiversioita voi lukea myös suoraan Xracing OFFROADPron nettisivuilla, kun olet kirjautuneena sisään ja yhdistänyt asiakasnumerosi verkkopalvelun käyttäjätunnukseeen. Kaikki luettavissa olevat lehdet löytyvät täältä.

Lisätietoa ja ohjeistusta.

Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa, laittakaa viestiä: info(at)xracing.fi

Kommentit

Lähettänyt : Ke, 01/17/2024 - 19:44

Peruisin lehtitilauksen asiakasnumero 31468.

T.lauri Korkkinen 

Kieli
suomi