Kanteleen pelto-endurancen järjestelyt etenevät vauhdilla

Reitti on vielä epävirallinen, mutta noudattaa pääpiirteissään aiempien vuosien linjoja. Lopullinen muoto reitille päivittyy vasta kun pellot saadaan puitua ja päästään näkemään maan kosteus ym. ympäri koko reitin.
2.9. Kanteleella järjestettävän RX Moto Endurancen järjestelyt etenevät suunnitellusti ja reittikin alkaa viljan seasta pikkuhiljaa hahmottumaan.

Osallistujamäärältään valtavan suosion saavuttanut RX Moto Endurance kilpaillaan nyt kolmannen kerran. Seuraavan vuoden kilpailun suunnittelu alkaa välittömästi edellisen päätyttyä ja nyt kun lähes vuosi on vierähtänyt ollaan tultu tilanteeseen että reitti alkaa olla muutamaa mutkaa vailla valmiiksi piirretty. Pääsääntöisesti reitti kulkee viljapelloilla ja seuraava vaihe onkin peltojen "puhdistaminen" puimalla. Tämän hetken ennusteiden mukaan puintihommia päästää aloittelemaan n. viikon kuluttua.

Ilmoittautuminen on lähtenyt erittäin vauhdikkaasti käyntiin ja kannattaakin ajoissa varmistaa oma paikkansa lähtöluettelossa (rajattu joukkuemäärä 90 joukkuetta).

Kilpailun tiedotus: Kanteleen Krossareiden RX Moto Endurance-tapahtuma