Kaitaiselle uran ensimmäinen SM-voitto Järilässä

Tanja Kaitainen vei naisten SM-kilpailun voiton Järilässä.
Kuva
Jani Hovi
Tanja Kaitainen kuittasi nimiinsä naisten cross countryn SM-osakilpailun Järilässä.

Naisten SM-luokan startin otti nimiinsä Justiina Koivisto, joka kuitenkn putosi nopeasti viidenneksi. Kärkeen ryntäsi Riina Lampinen, joka sai peräänsä Jutta Heikkalan, Noora Uron, Tanja Kaitaisen, Koiviston ollessa viidentenä. Avauskilpailun voittanut Anu Numminen oli vaikeuksissa startin jälkeisessä ylämäessä ja oli luokan viimeisten kuljettajien joukossa.

Heikkala otti kärkipaikan haltuunsa hetken kuluttua ja sai peräänsä Kaitasen. Kaksikko ajoikin selvän eron kolmantena tulleeseen Lampiseen. Samaan aikaan Nummela teki kovaa nousua. Heikkala ja Kaitainen taistelivat pari kierrosta kisan kärjessä, kunnes Heikkala putosi kyydistä.

Kaitainen jatkoi hyvää vauhtia koko kisan ajan ja nappasikin lopulta selvän voiton. Nummela nousi kisan puolessa välissä toiseksi ja ajoi sillä sijalla maaliin asti, jääden lähes kaksi minuuttia voitosta. Lampinen puolestaan kuittasi Heikkalan ohi pari kierrosta ennen maali ja oli kolmas, jääden reilut kolme minuuttia voitosta. Heikkala oli neljäs ja Hanna Reinola viides.

Kärkikolmikon tunnelmat myöhemmin.

Kommentit

Lähettänyt Heikki Savonen : La, 05/04/2024 - 17:36

Hyvä Tanja; Miehikkälä rules ja RCK rokkaa! 👍🤔💪

Kieli
suomi