Juhola vei Kärhänlenkin nimiinsä

Albert Juhola kaasutteli voittoon tänään Mäntsälässä.
Kuva
Jani Hovi
Albert Juhola hallitsi varmoin ottein kotikilpailuaan Mäntsälässä. Suomen Cupeissa voittoihin ajoivat Mika Karma ja Timo Soanjärvi.

Perinteinen Kärhänlenkki kaasuteltiin tänään Mäntsälässä kosteissa merkeissä. Kaikeksi onneksi pahimmat sateet kiersivät Mäntsälän, mutta yön sateiden jälkeen reitti oli paikoin märkä. Sääoloista huolimatta reitti Mäntsälässä kesti hienosti ja varsin leppoisan aikataulun myötä kuljettajat olivatkin tyytyväisiä päivän päätteeksi.

Yhdeksän maastokokeen kilpailussa ylivoimaiseen voittoon ajoi järjestävän kerhon Albert Juhola. Juhola kellotti pohja-ajan kahdeksalle maastokokeelle ja vei kilpailun nimiinsä lähes kahden minuutin turvin ennen Turun Moottorikerhon Jiri Leinoa. Juholan kerhokaveri Jani Viljanen oli yleiskilpailun kolmas, jääden 40 sekuntia Leinosta. Jaakko Rinkinen täydensi Mäntsälän Moottorikerhon hienoa päivää ollen neljäs. Yleiskilpailun viides oli Mika Karma, joka voitti samalla V40-luokan Suomen Cupin.

karma 880

Mika Karma.

Karman perässä toiseksi V40-luokassa ajoi Juha-Pekka Tirkkonen, joka jäi luokkavoitosta 37 sekuntia. Marko Leponiemi oli kolmas, jääden kuitenkin jo lähes kolme minuuttia Tirkkosesta. Tuomas Kyytsönen oli neljäs ja Matti Nikander viides.

V50-luokassa jaettiin myös Suomen Cupin pisteitä. Luokan voittoon ajoi Timo Soanjärvi, jolle toiseksi kaasutellut Janne Suominen jäi puoli minuuttia. Antti Laine oli luokan kolmas, ennen Tom Nordmania ja Niko Pahlbergia.

B-luokassa päivän nopein oli Santtu Kanervo. Joni Saarinen jäi hänelle 24 sekuntia ja oli toinen. Samu Vilden jäi Saariselle 15 sekuntia ja oli luokan kolmas. Vilden sai samalla nousupisteet täyteen ja hän on jatkossa A-luokan kuljettaja. Myös neljänneksi kaasutellut Juho Kauppinen sai nousupisteet täyteen, joten myös Kauppinen nähdään jatkossa A-luokassa. Aatu Anttila oli luokan viides.

santtu kanervo 880

Santtu Kanervo.

C-luokan voittoon ajoi Jari Laahanen, jolle Tuomo Jortikka jäi 26 sekuntia. Molemmat nousivat samalla B-luokkaan. Miro Jussila oli luokan kolmas. Naisten luokassa oli yksi kuljettaja ja kun Taru Hakulinen ajoi maaliin, voitti hän samalla luokkansa. Classic-luokassa voiton otti Kari Ståhlström, neljän minuutin erolla Timo Koivulaan. V60-luokassa Karri Tikkanen hallitsi päivää suvereenisti ja hänen voittomarginaalinsa oli yli kuusi ja puoliminuuttia. Ari Mäkelä oli toinen ja Jussi Tuomisto kolmas.

Edit. V70-luokassa oli yksi kuljettaja. Alun perin luokan piti ajaa seitsemän maastokoetta, mutta kesken kilpailua luokan reitti päätettiin lyhentään neljään maastokokeeseen. Luokan voitti Seppo Suominen.

Kilpailun täydelliset tulokset.

Kommentit

Lähettänyt Heikki Savonen : La, 09/23/2023 - 18:22

Jiri Leino ajoi pohjat ek7:lla. 

Kieli
suomi

Lähettänyt Seppo Suominen : La, 09/23/2023 - 20:29

Keksitkö Jani nää sun jutut?

Kato tulokset!!

Kieli
suomi