Juhola vei HMK:n juhlakilpailun

Jani Hovi
Albert Juhola kuittasi nimiinsä tänään ajetun HMK 100 v. Enduro -kilpailun.

Kauden viimeinen henkilökohtainen endurokilpailu ajettiin tänään Vantaan Hanskallion maastossa. Hienossa syyssäässä ajettu kilpailu meni Mäntsälä Albert Juholan nimiin. Juhola kellotti pohja-ajan jokaiselle neljälle kierrokselle ja voitti yleiskilpailun reilun kahden minuutin erolla. Juha Puotsaari piti hallussaan kisan kakkossijaa viimeiselle kierrokselle asti, mutta kun Juha-Pekka Tirkkonen kellotti viimeisellä kierroksella 19 sekuntia kovemman ajan kuin Puotsaari, nousi Juholan kerhokaveri yleiskilpailun toiseksi. Puotsaari jäi kolmanneksi 0,7 sekunnin erolla. Yleiskilpailun neljäs oli Ukko Laaksonen, joka voitti samalla B-luokan. Samalla Laaksonen sai tarvittavan nousupisteen ja nuorukainen nähdään ensi kaudella A-luokassa. Yleiskilpailun viides oli Toni Paakkinen.

Juhola kuittasi samalla A-luokan voiton ja Laaksonen B-luokan voiton. C-luokan ykkönen oli puolestaan Jesse Turunen. Samalla Turunen nousi B-luokkaan, kun myös C-luokassa toiseksi ajanut Joni Saarinen ja kolmanneksi kaasutellut Heikki Reinikainen. V40-luokan ykkönen oli Matti Nikander ja puolestaan V50-luokassa voiton otti Tom Nordman. Vanhimpien veteraanien nopein oli puolestaan Karri Tikkanen. Naisten luokassa voitto meni puolestaan järjestävän seuran Tuire Aholle.