Ikonen iltapäivän nopein Jämsässä

Sami Ikonen vei V50-luokan korkeimmat Suomen Cup-pisteet.
Jani Hovi.
Päivän päätteeksi Jämsässä jaettiin vielä Suomen Cupin pisteitä, sekä kaasuteltiin kansallisissa luokissa.

Jämsän kisapäivä päättyi lauantaina iltapäivällä C, V50, V60- ja naisten luokkien kilpailuihin. Näistä V50- ja naisten luokassa jaettiin myös Suomen Cupin pisteitä. Iltapäivän kuljettajat kiersivät reittiä kaksi kierrosta, jotka pitivät sisällään yhteensä kuusi maastokoetta. Urakka oli monille rankka, sillä päivän lämpötilat olivat kuumimmillaan iltapäivästä ja samaan aikaan myös reitti oli paikoin jo todella kulunut.

V50-luokassa Kangasalan Moottorikerhon Sami Ikonen piti kovinta vauhtia ja päihitti Jämsän Janne Suomisen lähes kahdella minuutilla. Kolmanneksi kaasutteli Timo Soanjärvi. Naisten luokassa korkeimmat Suomen Cup -pisteet keräsi Porin Moottorikerhon Sanna Sainio. Jämsän Iina Turkki jäi voitosta 43 sekuntia ja oli toinen. Riina Lampinen kaasutteli kolmanneksi, jääden noin kaksi minuuttia Turkille.

Hyvinkään Konekerhon Juha Piiroinen voitti V60-luokan 51 sekunnin erolla Jämsän Veli-Matti Mäkiseen. Jarmo Koivuvuori oli luokan kolmas.

C-luokan voitto meni Racing Club Kouvola Teemu Hänniselle (C1). Arttu Valkeajärvi (C2) oli toinen ja Henri Wiman (C3) kolmas. Tämä kolmikko sai myös suoran nousun B-luokkaan.