Husqvarnan julkaisi uuden 2022 enduromalliston

Teksti
Kuva
Husqvarna
Husqvarnan uusi enduromallisto vuodelle 2022 on julkistettu.

Husqvarna Motorcycles julkaisee seitsemän pyörää sisältävän enduromallistonsa mallivuodelle 2022. Kevyet ja hallittavat pyörät vastaavat olosuhteista huolimatta jokaiseen haasteeseen ja uudet TE ja FE -mallit ovat uskollisia Husqvarnan tuttuun yhdistelmään dynaamista suorituskykyä ja edistyksellistä ajoergonomiaa.

Jokainen kuljettaja aina aloittelevasta harrastajasta kisakuskiin asti löytää mallistosta varmasti itselleen sopivan pyörän niin tehon, suorituskyvyn kuin käsiteltävyydenkin puolesta.

Päivitykset WP XPLOR -etuiskunvaimentimien ja WP XACT -takaiskunvaimentimen toiminnassa takaavat, että jokainen kuljettaja voi vaivatta hyödyntää kaiken pyörässään olevan tehon läpi koko malliston. Parannettu iskunvaimennus yhdessä kromi-molybdeeniteräsrungon kanssa on suunniteltu tuottamaan tarkka ja sopivasti joustava alusta, jota kaksiosainen hiilikuitukomposiittinen takarunko optimoi entisestään. Ajomukavuus on taattu tasaisesti toimivan iskunvaimennuksen ja tarkan käsiteltävyyden ansiosta.

Kaikki mallit ovat saaneet uuden BRAKTEC:n hydraulisen kytkinjärjestelmän. Uusi kytkin on säätö- ja lähes huoltovapaa, tarjoaa hyvän tuntuman sekä luotettavan suorituskyvyn olosuhteista riippumatta. Lisäksi mallisto on saanut BRAKTEC:n jarrujärjestelmän, joka tarjoaa optimaalisen ja tunnokkaan jarrutusvoiman yhdessä GSK Wave -jarrulevyjen kanssa.

Kaikki malliston pyörät on varusteltu sähkökäynnistimellä ja viimeisimmällä elektronisen polttoainesyötön teknologialla, joka takaa tehokkaan ja taloudellisen toiminnan. Nelitahtisen FE -malliston ohjaustangosta löytyy kytkin moottorinohjauskartan vaihtamiseksi napin painalluksella ja kaksitahtisissa TE -malleissa valittavissa on kaksi asetusta säätämään sytytyksen ennakkoa. Lisäksi TE 250i -mallissa on päivittynyt toisiovedon välitys, joka parantaa suorituskykyä matalilla kierroksilla.

Teknisten innovaatioiden lisäksi Husqvarna Motorcycles on mallivuodelle 2022 päivittänyt pyörien väritystä, yksityiskohtia ja grafiikoita. Uusi penkinpäällinen sulautuu päivittyneeseen ulkoasuun tinkimättä kuljettajan mukavuudesta, Koko mallisto on varusteltu erittäin pitävillä Michelin Enduro -renkailla, joten pyörät ovat valmiita maastoon suoraan jälleenmyyjän lattialta.

Uudistukset mallivuodelle 2022:

  • Uudet värit, yksityiskohdat ja grafiikat harmaan ja kirkkaan keltaisen sävyissä 
  • Uusi BRAKTEC:n hydraulinen kytkinjärjestelmä - tarkka kytkintuntuma ja luotettava suorituskyky
  • Uusi BRAKTEC:n jarrujärjestelmä ja GSK Wave -jarrulevyt - optimaalisen tunnokas jarrutusvoima ja -tuntuma
  • Päivitetyt iskunvaimennuksen säädöt suorituskyvyn ja ajotuntuman parantamiseksi 
  • Uusi öljyn ohivirtausjärjestelmä vähentää kitkaa ja herkentää vaimennusta sekä tuottaa tasaisen tuntuman läpi vaimennusalueen
  • Uusitut takaiskunvaimentimen männän tiivisteet (2021 = 90 / 2022 = 70) parantavat iskunvaimentimen tunnokkuutta ja tekevät vaimennuksen toiminnasta tasaisempaa
  • Husqvarna Factory Racing Team -tiimikuljettajien testaama 2022 enduromallisto on varusteltu pitävillä Michelin Enduro -renkailla
  • Uusi 13:52 välitys TE 250i -mallissa parantaa suorituskykyä matalilta kierroksilta

Jotta kaikki kuljettajat voisivat nauttia ajastaan enduropoluilla on Husqvrna Functional Offorad Apparel Collection 2021 -ajovarustemallisto täynnä takoitukseen optimoituja varusteita. Suojaavat ja käyttömukavuus edellä suunnitellut ajovarusteet takaavat myös kuljettajalle parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Ajokokemuksen optimoimiseksi entisestään Husqvarna Motorcycles tarjoaa Technical Accessories -lisävarustemalliston, jonka sisältää muun muassa iskunvaimennuksen komponentteja, suojavarusteita niin rungolle kuin moottorillekin sekä monia muita mahdollisuuksia optimoida uusi FE- tai TE -malli kuljettajalleen sopivaksi.

Uusi 2022 enduromallisto on saatavilal valtuuteltuilta Husqvarna Motorcycles -jälleenmyyjiltä.