Husqvarnalta uusi sähköpotkulauta

Teksti
Kuva
Husqvarna
Husqvarna Motorcycles julkaisee uuden sähköpotkulaudan, joka on luotettava ja dynaaminen ratkaisu kaikille jotka liikkuvat kaupunkiympäristöissä.

Elegantti, moderni ja käytännöllinen Skutta on valmistettu käyttäen erittäin laadukkaita komponentteja. Kevyessä alumiinirungossa on patentoitu taittomekanismi, joka mahdollistaa kuljettamisen, liikuttamisen ja helpon säilytyksen. Potkulaudan ajoergonomia on huippuluokkaa, ja seisontalaudan korkeus on vain 90 mm, mikä lisää yleistä ketteryyttä ja luottamusta.

 

Luotettava Husqvarna AB 36V Li-ion-akku pyörittää huoltovapaata moottoria, joka sijaitsee takapyörän navassa. Akun täyteen lataamiseen kuluu 4 tuntia 20 minuuttia. Täyteen ladatun varmuusakun voi vaihtaa alle 10 sekunnissa, eli lähes keskeytyksetön ajo on mahdollista kaikissa tilanteissa.

Valittavissa kolme ajotilaa – jalankulkija, taloudellinen ja sport. Se toimii helppokäyttöisellä peukalokaasulla, ja muihin käytännöllisiin ominaisuuksiin kuuluu minimalistinen kojelauta, sisäänrakennettu soittokello, seisontatuki, integroidut LED-valot ja kaksinkertaiset rumpujarrut. Suurelta osin huoltovapaa ja IPx4 -vesitiivis Skutta tarjoaa jännittävän ja luotettavan uuden tavan liikkua. 

Tekniset kohokohdat:

  • 10 tuuman etupyörä (ilmatäytteinen), 8" (umpikumi)
  • 90 mm seisomiskorkeus ja 69,9° ohjauskulma optimaalisen ajoasennon, vakauden, turvallisuuden ja ketteryyden takaamiseksi
  • IPx4 -vesitiivis
  • Riisuttu LED-kojelauta intuitiivista ja häiriötöntä ajamista varten
  • Irrotettavat, nopeasti latautuvat akut Husqvarna AB:lta
  • Patentoitu litteä taittomekanismi
  • Luotettavat, vähähuoltoiset kaksinkertaiset rumpujarrut
  • Sisäänrakennettu soittokello, valot ja seisontatuki

Valikoima teknisiä lisävarusteita parantaa entisestään Skutta-ajokokemusta. Ohjaustangon päät estävät kahvojen vaurioitumisen. Älypuhelimen kiinnike sijoittaa puhelimesi laitteesi täydelliseen paikkaan, jotta näyttöä voi katsoa yhdellä silmäyksellä. Ohjaustankoon kiinnitetyt säilytysratkaisut suojaavat tavarasi jokaisen matkan aikana.

Täysin uusi Skutta on saatavilla joulukuusta 2023 alkaen valtuutetuilta Husqvarna Motorcycles -jälleenmyyjiltä sekä verkosta [www.husqvarna-mobility.com]. Saatavuus voi vaihdella maittain. Tarkista hinnat ja saatavuustiedot omasta kansallisesta Husqvarna Motorcycles -tytäryhtiöstä.