Husqvarnalta uusi Functional Apparel 2021 -ajovarustemallisto

Teksti
Kuva
Husqvarna
Husqvarna Motorcycles julkaisee ominaisuuksiltaan päivittyneen Functional Apparel 2021 -ajovarustemalliston. Mallivuoden enduro- ja motocrosspyörät täydentyvät ensiluokkaisilla ajovarusteilla ja vaihtoehtoja löytyy myös katumotoristeille.

Husqvarna Motorcycles julkaisee ominaisuuksiltaan päivittyneen Functional Apparel 2021 -ajovarustemalliston. Mallivuoden enduro- ja motocrosspyörät täydentyvät ensiluokkaisilla ajovarusteilla ja vaihtoehtoja löytyy myös katumotoristeille.

Viime vuonna julkaistu, eksklusiivisesti REV'IT!:n Husqvarnalle valmistama Pursuit -varustemallisto tarjoaa edelleen monikäyttöisiä ajovarusteita ensiluokkaisilla suojaominaisuuksilla. Nyt katumotoristien varustemallisto täydentyy uudella, maastoajoon optimoidulla Functional Apparel 2021 -varustemallistolla. Aivan kuten brändin moottoripyöriä, myös ajovarusteita kehitetään jatkuvasti.

 

Gotland -ajotakki

Täysin uusi Gotland -ajotakki on suunniteltu mukautumaan moniin tilanteisiin ja olosuhteisiin. Kevyt, hengittävä ja vettä hylkivä offroad-ajoon suunniteltu takki sopii käytettäväksi lähes jokaisena vuodenaikana. Kelien lämmetessä hihat on helppo irrottaa ja laittaa isoon takataskuun kunnes niitä taas tarvitaan. Optimoitu, monialueinen ilmankierto mahdollistaa viileän ilman virtaamisen sisään ja lämpimän ulos. Lisäksi takin monista taskuista yksi on myös täysin vedenpitävä. Myös takin olka- ja kyynärpäät on muotoiltu istuvuuden ja käyttömukavuuden maksimoimiseksi ja takissa on heijastavia yksityiskohtia.

Gotland -ajohousut

Yhdistä Gotland -ajotakki Gotland -ajohousuihin ja kokonaisuus on miellyttävä ja monikäyttöinen. Kevyet, joustavat ja hengittävät ajohousut ovat kauttaaltaan Cordura-vahvistetut ja lisäksi polven nahkavahvike suojaa kuumalta ja kulutukselta.

Gotland -ajopaita

Gotland- ajopaita viimeistelee kokonaisuuden. Kevyt ja kestävä Gotland -ajopaita hylkii vettä, mutta on myös hengittävä.

 

Gotland WP -vedenkestävät varusteet

Sateisiin seikkailuihin maastossa Husqvarnan uusi Functional Apparel -ajovarustemallisto tarjoaa myös Gotland WP -ajotakin ja Gotland WP -ajohousut. Vedenpitävät, monikerroksiset ja toiminnalliset kalvot pitävät kosteuden loitolla käyttömukavuudesta tinkimättä. Kestävä, monikerroksinen rakenne mahdollistaa myös takin ilmankierron optimoimisen.

Motocross Railed -ajovarusteet

Uusi Railed -mallisto yhdistää modernin tyylin ensiluokkaisiin ajovarusteisiin. Mallistosta löytyy Railed -ajohousut ja Railed -ajopaita niin aikuisille kuin lapsillekin, Bell:n valmistama Moto 9 Flex Railed -kypärä ja 100% tuottamat Racecraft+ -ajolasit. Lasten ajovarusteet löytyvät kokonaisuudessaan Kids Railed -nimikkeellä.

Offroad -ajosaappat

Uudet mallit SIDI:n eksklusiivisesti Husqvarnalle valmistamista ajosaappaista tarjoavat vaihehdot niin aloittelijalle kuin täysiveriselle kilpakuljettajallekin. X-3 SRS ja Crossfire 3 SRS -ajosaappaat ovat käytössä kevyet ja sopivasti joustavat.

Uusi Functional Apparel 2021 -ajovarustemallisto on saatavilla valtuutetuilta Husqvarna Motorcycles -jälleenmyyjiltä.