Husqvarna Trek 2024 -tapahtuma Espanjassa

Teksti
Kuva
Husqvarna
Nyt on tilaisuus lähteä mukaan mahtavaan seikkailuun Granadaan.

Husqvarna Trek 2024 -tapahtuma on tarkoitettu Norden 901, Norden 901 Expedition, 701 Enduro ja 701 Enduro LR -pyörien ylpeille omistajille, eikä sitä kannata jättää väliin. Husqvarna Mobilityn järjestämä kolmen päivän retki Granadan alueella Espanjassa on suunnattu seikkailuhenkisille motoristeille, jotka nauttivat monipuolisesta maastosta ja upeista maisemista. Ilmoittautuminen on nyt auki, ja kiinnostuneita ajajia kehotetaan ilmoittautumaan heti varmistaakseen paikkansa tapahtumassa, johon mahtuu vain 70 osallistujaa. Tapahtuma järjestetään 18.–22. marraskuuta.

Saapumisesta lähtöön, mukaan lukien kolme upeaa päivää Granadan kätkettyjen aarteiden löytämistä kaksipyöräisellä, kaikki järjestelyt hoidetaan. Tämä tarkoittaa, että ajajat voivat keskittyä täysin nauttimaan ajokokemuksesta, kulttuurista ja eteläisen Espanjan parhaasta vieraanvaraisuudesta.

 

Husqvarna Trek 2024 -tapahtuman keskipisteessä on ehdottomasti kaksipyöräisellä ajaminen. Tarjolla on upeita ajopäiviä vuoristosolien, sorateiden ja metsäpolkujen läpi, ja ajajat pääsevät ihailemaan monia upeita näköalapaikkoja, jotka ovat saavutettavissa vain moottoripyörällä.

Kokeneet ajajat, jotka tuntevat alueen ja parhaat reitit, johtavat ryhmää joka päivä. Kaikkien 70 ajajan perässä seuraa tekninen tuki ja lääkintätuki, jos niitä tarvitaan. Tapahtuman jälkeen ajajille jaetaan valokuvia ja videoita, jotka mahdollistavat Husqvarna Trek 2024 muistojen kertaamisen.

Mitä sisältyy:

  • Itsenäinen navigointi paikallisten asiantuntijoiden suunnittelemilla GPX-reiteillä, jotka korostavat alueen parhaita ajoreittejä.
  • Johto- ja sweepkuljettajat - sinun tarvitsee vain hypätä pyörän selkään joka aamu ja ajaa.
  • Matkatavarojen kuljetus - matkatavaroitasi kuljettaa pakettiauto päivittäin, jotta voit nauttia kevyestä lastista ja seikkailusta.
  • Tekninen tuki - mielenrauhaa tuomassa Husqvarna Mobility -tiimi, joka on valmiina auttamaan pienissä mekaanisissa ongelmissa.
  • Lääkintätuki - ajamisen turvallisuus taataan lääkintätuen avulla.
  • Varajärjestelyt ja sweeptuki - kaikkia ajajia seuraa päivittäin nelivetoinen ajoneuvo trailerilla, sekä sweepkuljettajat valmiina auttamaan tai pitämään seuraa.
  • Aamiainen, lounas ja illallinen joka päivä - pitkän ajopäivän aikana sinun ei tarvitse huolehtia ruokailusta, joten voit rentoutua ja muistella päivän tapahtumia samanhenkisten ystävien kanssa.
  • Tapahtumavideo ja valokuvat - tallennamme viikon muistot, jotta voit jakaa ne perheesi ja ystäviesi kanssa.
  • Majoitus.

Husqvarna Trek 2024 -tapahtumaan on tarjolla vain 70 paikkaa, ja sen odotetaan täyttyvän muutamassa päivässä. Paketin hinta on 1990 €.

Ilmoittaudu nyt ja lue tapahtumasta lisää TÄÄLTÄ.