Husqvarna ja REPLAY vahvistavat yhteistyötä

Teksti
Kuva
Husqvarna
REPLAY versiot Husqvarnan Vitpilen 701, 701 Supermoto ja 701 Enduro LR-malleista on kehitetty yhteistyössä italialaisen vaatemerkin kanssa.

Husqvarna Motorcycles ja premium-tason italialainen vapaa-ajan vaatebrändi REPLAY, ovat täydelliset yhteistyökumppanit, sillä molemmat brändit tunnetaan tyylikkyydestään, korkeasta laadustaan ja jatkuvasta innovoinnistaan.

Yhteistyö REPLAYN ja Husqvarnan välillä alkoi vuonna 2020, jolloin REPLAY oli komeasti esillä Husqvarnan Moto3 -luokan kilpapyörissä. Se merkitsi uuden kappaleen alkua sekä Husqvarnan että REPLAYN tarinassa, sillä Husqvarna Motorcycles palasi Moto3 -maailmanmestaruussarjaan ja REPLAY otti ensimmäisen strategisen askeleen moottoripyöräsektorilla.

Brändien yhteistyön inspiroimana on valmistettu rajoitettu 10 kappaleen erä moottoripyöriä, jotka erottuvat eksklusiivisilla komponenteillaan ja tunnistettavilla grafiikoillaan. Tämä ainutkertainen mallisto sisältää Vitpilen 701 REPLAY, 701 Supermoto REPLAY ja 701 Enduro LR REPLAY -erikoismallit, joista jokainen on saanut REPLAYN brändille soveltuvan ulkomuodon. 

Sporttisen muotoilun omaava Vitpilen 701 erottuu entistä paremmin uuden REPLAY -värimaailman myötä. Tämä erikoisversio omaa tutun, suorituskykyisen yksisylinterisen moottorin ja kevyen ulkomuodon. Erikoisversio tutusta dynaamisesta roadsterista sisältää myös Technical Accessories -lisävarusteita Husqvarna Motorcyclesin omasta mallistosta. Vitpilen 701 REPLAY -mallin lähes spartalainen estetiikka korostuu tässä täysin uniikissa erikoisversiossa.

Uusien värien ja grafiikoiden lisäksi 701 Supermoto REPLAY -mallissa nähdään erityisesti tähän erikoisversioon tuotettuja Technical Accessories -lisävarusteita. Luokkansa johtavan teho-paino-suhteen tarjoava malli on suvereenisiti yksi segmenttinsä monikäyttöisimpiä ja suorituskykyisimpiä moottoripyöriä.

Erittäin monipuolinen 701 Enduro LR, “long range”, saa myös saman REPLAY -mallien kohtelun uuden värimaailman ja lisävarustevalikoiman myötä. LR -versio omaa tavallista 701 Enduro -mallia lähes kaksi kertaa tilavamman polttoainesäiliön, joka vie kuljettajansa entistä pidemmälle niin tiellä kuin maastossakin.

Nyt valmistetut REPLAY -erikoismallit luovutetaan valituille kuljettajille, jotta kokemus Husqvarnan tarjoamasta ajokokemuksesta leviää mahdollisimman laajasti. Husqvarna Motorcycles julkaisee valmistettujen erikoismallien lisäksi toisen erikoiserän uniikeilla grafiikoilla juhlistaakseen yhteistyötään brändin kanssa. Mallit tulevat olemaan saatavilla hyvin rajoitetusti Euroopassa ja Japanissa REPLAYN pop-up myymälöissä.

Kuten voi olettaa, Husqvarna Motorcyclesiltä ja REPLAYLTA on tulossa vielä paljon lisää uusia julkistuksia ja tuotteita seuraavien muutamien kuukausien aikana, jotka reflektoivat molempien brändien arvoja ja tyyliä.

Florian Burguet – Vice President Global Marketing Husqvarna Motorcycles: ”Yhteistyö REPLAYN kanssa on antanut Husqvarna Motorcyclesille täydellisen tilaisuuden lyöttäytyä yhteen brändin kanssa, joka jakaa monia samoja arvoja meidän kanssamme. REPLAYN keskittyminen huippulaatuisiin tuotteisiin, heidän progressiivinen ja tuotekehitystä eteenpäin vievä ajatusmallinsa yhdistettynä heidän haluunsa innovoida erottaa merkin kilpailijoistaan muotimaailmassa. Olemme ylpeitä saadessamme kantaa REPLAYN logoa meidän Moto3- luokan kilpapyörissä toista vuotta putkeen palattuamme maailmanmestaruustason ratamoottoripyöräilyn pariin. Odotamme innolla tuottoisan yhteistyömme jatkumista REPLAYN kanssa.”

Matteo Sinigaglia – CEO Fashion Box SpA: "Autenttisten kokemusten luominen on meille asia, jota arvostamme korkealle, ja iloksemme se on tekijä, jonka voimme Husqvarnan kanssa jakaa. Tämä sitoo tuotemerkit entistä vahvemmin yhteen.”

Tutustu eksklusiivisiin REPLAY -malleihin tarkemmin täällä.