Husqvarna Factory Replica Collection ajovarustemallisto myynnissä

Teksti
Uusi Factory Replica Collection 2020 sisältää kolme tuotetta, jotka ranskalaisvalmistaja SHOT on tuottanut eksklusiivisesti Husqvarnalle.

Niin ajopaita, -housut kuin -hanskatkin on valmistettu kestävistä materiaaleista, joiden toiminnalliset ominaisuudet on maksimoitu. Mallisto on kauttaaltaan kevyt & hengittävä ja samoja varusteita käyttää Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -endurotiimi. 

Miellyttävän mallistosta tekee sen valmistuksessa käytetty kestävä mikrokuitukangas, joka hengittää ja siirtä tehokkaasti kosteutta iholta. Samalla se suojaa UV-säteilyltä ja painatukset pysyvät haalistumattomina. Niin motocross- kuin enduorharrastajankin käyttöön sopivat ajovarusteet myös suojaavat kuljettajaa. 

Factory Replica -ajopaita
Paidan hengittävyys on maksimoitu optimaalisesti sijoitetuilla verkkopaneleilla, jotka myös tekevät paidasta äärimmäisen kevyen käyttää. Lisäksi käyttömukavuutta lisää huolellisesti suunniteltu leikkaus ja tekninen materiaali, joka siirtää kosteutta iholta tehokkaasti. 

Factory Replica -ajohousut
Myös Factory Replica -ajohousut omaavat verkkopaneelit tehokkaan ilman kierron takaamiseksi. Polvisuojille on jätetty hyvin tilaa ja polvitaipeeseen on lisätty joustavaa kangasta, mikä lisää housujen käyttömukavuutta. Kuumuutta kestävät nahkapaikat polvissa tuovat lisäsuojaa ja yhdessä nämä ominaisuudet takaavat, että Factory Replica -ajohousut ovat hengittävät, joustavat ja suojaavat.

Factory Replica -ajohanskat 
Kauttaaltaan hengittävät ajohanskat ovat istuvat ja kevyet. Kämmenissä on kauttaaltaan rei'itetty kangas käytettävyyden optimoimiseksi ja kämmenselkä on kestävää mikrokuitukangasta. Tyylikkäät ja huolellisesti valmisetut ajohanskat tarjoavat kuljettajalle erinomaisen tuntuman.

Uusi Husqvarna Motorcycles Factory Replica Collection 2020 on saatavilla valtuutetuilta jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.