Husqvarna esitteli uuden EE 1.20 sähköisen tasapainopyörän

Teksti
Kuva
Husqvarna
Husqvarna Motorcyclesin EE 1.20 2023 -mallin myötä tarjolla on kattavampi sähköinen tasapainopyörä-mallisto lapsille aina 12-vuotiaaseen saakka.

EE 1.20:n myötä nuoren kuljettajan on helpompi siirtyä täysiverisiin motocrosspyöriin, kun ensikokemusta on kartutettu sähköisten tasapainopyörien parissa.

Husqvarna Motorcyclesin EE 1.20 mahdollistaa turvallisen kaasun käytön oppimisen, ja sen kontrollin nopean ja helpon harjoittelun. Jo aiemmat mallit EE 1.12 ja EE 1.16 ovat vastanneet pienempien kuljettajien tarpeisiin. Kaasukontrollin harjoittelu sähköisellä tasapainopyörällä on hauskaa ja helppoa, taidot kehittyvät nopeasti ja johtavat pian jännityksestä hallinnan tunteeseen.

Ajossa tarpeellisten taitojen kehittäminen voidaan aloittaa Husqvarna Motorcyclesin EE 1.20:lla. Heti kun nuori kuljettaja pystyy tasapainoilemaan sammutetulla moottorilla, on aika kytkeä päälle 36 V moottori ja harjoitella kaasun hallintaa jalat jalkatapeilla.

EE 1.20 painaa 15 kg. Turvallisuuden tunnetta lisää myös matala istuinkorkeus. Alempi tehoasetus rajoittaa huippunopeuden 16 km/h. Taitojen kasvaessa käytettävissä on kaksi nopeampaa tehotilaa, jolloin maksimivauhti yltää jopa 32km/h.

Kokoalumiininen TIG-hitsattu runko. Manitou J-Unit Machete jousitettu etuhaarukka (80mm joustomatka) vaimentaa töyssyt tehokkaasti. Hydrauliset jarrut edessä ja takana takaavat turvallisen ja jämäkän pysähtymisen. Innova-ilmarenkaat 20 tuuman vanteilla tuovat pitoa ja helpottavat pyörän hallintaa erilaisissa maastoissa.

Husqvarna Motorcyclesin EE 1.20 by STACYCTM on kaikkea sitä, mitä moottoripyörällä ajamisen tulisi olla - hauskaa, jännittävää ja tyylikästä. Tämä uusi malli on täydellinen siirryttäessä pienemmistä EE 1.12 ja EE 1.16 malleista aina EE 3 ja EE 5 -sähkömoottoripyöriin, jolloin juniori kuljettajalla on itseluottamusta ja taitoa testata uusia taitojaan aina kilparadoilla saakka.

EE 1.20 Tekniset ominaisuudet:

 • Sopii n. 10-12-vuotiaille, joiden paino on alle 52 kg
 • Istuinkorkeus: 58,4 cm, sopii 61-66 cm (sisälahkeen pituudelle)
 • Paino: 15 kg sisältäen akun
 • 36 V alusta (40 V maks., 36 V nim.) 6 Ah - 18650-akku
 • Käyttöaika 30-60 minuuttia
 • Latausaika 3 tuntia
 • Kokonaan alumiininen TIG-hitsattu runko muotoilluilla putkilla
 • 20" vanteet lnnova-ilmarenkaat renkailla
 • Hydrauliset jarrut edessä ja takana
 • Manitou J-Unit Machete -etuhaarukka, joustomatka 80 mm
 • 19 mm ohjaustanko ja patentoidut STACYC kahvat
 • Yhtenäinen näyttö akunvaraukselle sekä tehoasetukselle

 

Kolme tehotilan valintaa:

Matala/harjoitus-tila ~ 16 km/h

Keski/standardi-tila ~ 24 km/h

Korkea/edistyneimmille-tila ~ 32 km/h

 

Nuoret kuljettajat voivat pukeutua offroad-seikkailuihin Husqvarna Motorcyclesin varusteissa. Ne on suunniteltu takaamaan optimaalisen turvallisuuden ja suorituskyvyn, yhdistäen innovatiiviset tekniset ominaisuudet tavoitellen parempaa mukavuutta, suojaa ja tyyliä.

Tähän sisältyvät erityisesti EE 1.12:lle, EE 1.16:lle ja EE 1.20:lle suunniteltu kypärä ja paita. Leattin valmistama Kids Gravity Helmet on tuotettu yksinomaan Husqvarna Motorcyclesille, samoin kuin Kids Railed Shirt, jotka molemmat täydentävät Husqvarna Motorcyclesin EE 1 -malliston tyyliä STACYC:n kanssa.

 

EE 1 2023 -sarja on nyt saatavissa maailmanlaajuisesti, lisätietoja hinnoista ja saatavuudesta saat paikalliselta Husqvarna Motorcycles -jälleenmyyjältäsi.