Hot One Racing näki päivänvalon

Jere Knuuttila, Rene Rannikko ja Tiitus Enjala muodostavat tällä kaudella Hot One Racing -tiimin.
Kuva
Tiimin tiedotus
Uudessa Hot One Racing -tiimissä ajaa alkavalla kaudella kolme kuljettajaa, jotka tavoittelevat SM-mitaleita endurossa ja motocrossissa.

Pitkän linjan enduromies Sasu Enjala päätti laittaa pystyyn alkavalle kaudelle uuden kisatiimin. Hot One Racing -tiimissä ajaa tällä kaudella kolme kuljettajaa, joista näkyvimmässä roolissa on Rene Rannikko. Viime vuonna niukasti SM-mitalien ulkopuolelle motocrossin MX1-luokassa jäänyt Rannikko lähtee tänä vuonna hakemaan revanssia ja tavoittelee mitalia uuden tiimin väreissä. Rannikon kisakalustona on 450-kuutioinen Yamaha.

Endurossa tiimiä edustaa viime vuoden U20-luokan Suomen mestari Tiitus Enjala, joka tulee ajamaan tällä kaudella pääasiassa enduroa ja cross countrya. Molemmissa lajeissa Enjala lähtee hakemaan nuorten luokasta SM-kultaa, jonka lisäksi tavoitteena on menestyä hyvin myös enduron EM-sarjassa. Ohjelmassa ovat myös Viron ja Ruotsin MM-kilpailut, sekä mahdollisesti muutama motocrosskilpailu. Enjala jatkaa viime kauden tapaan 125-kuutioisella Yamahalla. Tiimin kolmantena kuljettajana on Jere Knuuttila, joka tähtää enduron SM-sarjaan E1-luokassa. Enjalan tavoin hän ajaa lisäksi myös cross countryn SM-sarjaa. Knuuttilan tarkoituksena on lähteä testaamaan vauhtiaan myös mahdollisesti johonkin EM- tai MM-kilpailuun.

- Rene (Rannikko) on tietysti meidän tiimimme huippukuljettaja. Arvostan itse todella paljon Renen tekemistä, sillä hän antaa todellakin kaikkensa motocrossille. Hän on tehnyt hyvää työtä ja ansaitsee kaiken mahdollisen tuen. Rene ajaa talven aikana Belgian ja Hollannin suunnalla, jossa hänen tavoitteenaan on pärjätä Dutch Masters -sarjassa. Siellä hän ajaa vanhan tutun tiiminsä tuella, joka mahdollistaa kisaamisen paikallisissa sarjoissa. Kun SM-sarja käynnistyy, on Rene ehtinyt ottamaan jo hyvin kisatuntumaa, joten hän on varmasti valmiina kotimaisen kauden alkaessa, Sasu Enjala kertoo.

Hot One Racing -tiimi toimii vahvassa yhteistyössä SE-Teamin kanssa. Yhteistyö ja yhdessäolo ovatkin yksi sellainen asia, johon tiimi haluaa muutenkin panostaa. Enduron EM-sarjaa silmällä pitäen tiimin kisakalustona tulee toimimaan iso bussi, jota voivat myös muut suomalaiset kuljettajat hyödyntää.

- Kun lähdetään kansainvälisiin kisoihin, täytyy meidän suomalaisten tehdä mahdollisimman paljon yhteistyötä, jotta osallistumiskynnys pienenee. Meillä on iso kuljetuskalusto ja sinne mahtuu myös muiden pyöriä kyytiin, jos tarvetta on. Olemme yrittäneet touhuta myös sellaista asiaa, että kaikille EM-sarjan suomalaisille kuljettajille saataisiin sinivalkoiset ajopaidat, joista suomalaiset aina tunnistettaisiin, Enjala jatkaa.

Kesän aikana Hot One Racing -tiimi tulee järjestämään kaiken tasoisille harrastajille myös ajoleirejä, joissa tiimin kuljettajat ovat kouluttajina.

Kommentit

Lähettänyt Tapio Tillonen : To, 02/04/2021 - 08:48

Hienoa toimintaa ,tsemppiä kauteen.

Language
suomi