Holcomben ja Betan tiet eroavat?

Steve Holcomben ja Betan tiet ovat eroamassa.
Kuva
Future7media
Endurovarikoiden ja etenkin viime viikon EICMA-messujen suurin huhumylly pyörii tämän vuoden EnduroGP-luokan maailmanmestarin Steve Holcomben ympärillä.

Mikään salaisuus ei ole, että Steve Holcomben ja hänen tiimikaverinsa Brad Freemanin välit ovat olleet huonot jo useamman vuoden ajan. Yksi syy näihin huonoihin väleihin on se, että Freeman ja Holcombe haluavat molemmat ajaa kaksitahtisella pyörällä, mutta Beta on antanut Freemanin ajaa sillä viime kaudet. Holcombe on tehnyt hienoa työtä nelitahtisella pyörällä ja voitti sillä tänä vuonna maailmanmestaruudenkin.

Viime viikolla EICMA-moottoripyöränäyttelyn aikana tuli hieman vahingossakin ilmoille tieto, että Holcombe ei aja Betalla ensi kaudella. Ystävämme Enduro21.com -sivustolta kertovat, että Beta on tullut neuvotteluissa Holcomben kanssa siihen lopputulokseen, etteivät he enää tarvitse yhdeksänkertaisen maailmanmestarin palveluja.

Enduro21.com -sivuston mukaan Holcomben paikan Betalla ottaa Nathan Watson, joka ajoi Roni Kytösen tiimikaverina tällä kaudella Honda RedMoto -tiimissä. Holcombe puolestaan olisi siirtymässä Watsonin paikalle, mutta hyppäisi 250-kuutioisen nelitahtisen ohjaimiin ja lähtisi metsästämään E1-luokan maailmanmestaruutta.