Holcombe haluaa mestariksi myös nelitahtisella pyörällä

Steve Holcombe ja muut enduromaailman huiput kaasuttelevat MM-pisteistä kesällä Virossa.
Kuva
Future7media
Betan tehdastiimin ensi vuosi vaikuttaa mielenkiintoiselta, sillä Steve Holcombe ja Brad Freeman vaihtavat luokkia. Ja samalla tiimi nähdään ensimmäistä kertaa myös hard enduro kilpailuissa.

Betan tehdastiimissä ensi kaudella ajaa kolme kuljettajaa, kun tänä vuonna EnduroGP:n ja Enduro1-luokan maailmanmestaruuden voittanut Brad Freeman siirtyy Beta Boano -tiimistä tehdastiimin alaisuuteen. Samalla Freeman vaihtaa luokkaa ja siirtyy Enduro3-luokkaan, ajaen luultavasti 300-kuutioisella kaksitahtisella pyörällä.

Samaan aikaan Enduro3-luokan MM-sarjaa viime vuodet hallinnut Steve Holcombe vaihtaa luokkaa ja siirtyy Enduro2-luokkaan. Samalla vaihtuu myös pyörän tahdit, sillä britti hyppää nelitahtisen ohjaimiin.

- Mitä suurimmalla todennäköisyydellä ajan ensi kaudella 390-kuutioisella pyörällä. Minun piti ajaa sillä jo viime kauden Italian mestaruussarjan viimeiset kilpailut ja myös sixi, mutta loukkaantumisen vuoksi ne jäivät ajamatta, Holcombe kertoi tiistai-iltana.

- Olen ajanut neljä vuotta kaksi tahtisella pyörällä ja kaipaan uusia haasteita. Olen vienyt 300-kuutioisen Betan maailman huipulle ja nyt aion tehdä saman myös nelitahtisella pyörällä. Aloitan nyt pyörän testaamisen ja hiomme siitä juuri minun käteeni sopivan, Holcombe jatkoi.

Tiimissä ensi kaudella jatkaa myös Benjamin Herrera, joka suuntaa hard enduroiden pariin. Näin ollen ensi kaudella nähdään Betan tehdastiimi ensimmäistä kertaa myös extreme kilpailuissa.