Hermunen MM-avaukseen toipilaana

Kuva
Jani Hovi
Supermoton MM-sarja käynnistyy Italiassa viikonloppuna, mutta Mauno Hermusen täyspainoinen ajaminen kilpailussa on vielä epävarmaa.

Mauno Hermunen on valmistautunut Italiassa tiukasti tulevana viikonloppuna käynnistyvään supermoton MM-sarjaan. Hermunen on ajanut kaksi Italian mestaruussarjan kilpailua, joista viimeisin kaasuteltiin viikko sitten. Latinassa ajetussa kilpailussa Hermunen oli kauden parhaassa vauhdissa ja voitti kilpailun avauserän, peitoten kaikki alkavan MM-sarjan pahimmat haastajat selvästi. Hermunen otti toisenkin erän startin nimiinsä ja johti erää, kunnes teki virheen ja kaatui rajusti.

- Ajattelin, että takarengas olisi pysynyt asfaltilla kurvista ulos tultaessa, mutta niin ei valitettavasti käynyt. Siitä lähti sitten sellainen lento, etten ole koskaan kaatunut asfaltilla niin pahasti. Ihme on, ettei luita murtunut. Olkapää, ranne ja molemmat polvet ottivat kuitenkin osumaa ja luulen, että olkapään nivelsiteissä on jotain ongelmaa. Olkapää on ollut vanhoista crossihommista jo entuudestaan rikki ja on nyt todella kipeä, Hermunen kertoi.

Kolmen osakilpailun mittaiseksi muodostunut MM-sarja käynnistyy tänään Castelletton radalla Paviassa vapaiden harjoitusten merkeissä, joissa Hermunen testaa olkapäänsä kuntoa.

- Tänään näkee sen, miltä ajaminen tuntuu. Kipuja varmasti tulee olemaan, mutta joka tapauksessa ajan kisassa, Hermunen päätti.  

Kommentit

Lähettänyt jani siikamäki : Pe, 08/28/2020 - 09:25

hienoa settii

Language
suomi