Herlings lähellä halvaantumista

Kuva
Juan Pablo Acevedo
Jeffrey Herlings kertoi pitkän hiljaiselon jälkeen viimein mitä hänellä kuuluu, muutaman viikon takaisen kaatumisen jälkeen.

MXGP-luokan MM-sarjaa tälläkin kaudella dominoinut Jeffrey Herlings kaatui kaksi viikkoa sitten Faenzan MM-osakilpailussa pahoin. Herlings ei ole itse antanut haastatteluja tilanteesta, mutta nyt hän avautui asiasta sosiaalisessa mediassa ja kertoi, kuinka vakavasta tilanteesta oli oikein kyse.

Tässä Herlings kommentit:

Olen ollut aika hiljaa asioistani kaatumisen jälkeen ja olen pahoillani siitä, että en ole antanut faneilleni mitään lisätietoa tilanteesta. En osaa edes kuvailla miltä tuntui maata maassa hetkellisesti halvaantuneena, kun en tuntenut puoleen tuntiin mitään kaulastani alaspäin.

Lopulta kävi ilmi, että olin murtanut C1, C6 ja T3 nikamani. Lääkärit kertoivat minulle, että olin todella lähellä halvaantumista. Positiiviselta kannalta katsottuna, minulla kolme pientä murtumaa, eikä toipumiseni tule kestämään kauaa ja lääkärien mukaan toivun täysin näistä.

Omasta mielestäni tällä kaudella ajamiseni oli todella varmalla tasolla ja pystyin hallitsemaan sarjaa, hyväksymällä välillä myös toiset sijat eristä. Toisella kaudella peräkkäin sotkin itse asiani, vaikka en omasta mielestäni voi syyttää itseäni kaatumisestani. Olen pahoillani sponsorieni ja yhteistyökumppanieni puolesta, kun en voinut taaskaan toimittaa heille mestaruutta.

Tällä hetkellä tiimi ja minä olemme päättäneet olla sivussa Mantovan osakilpailuista ja katsoa sen jälkeen, koska voin palata radoille. Tärkeintä on se, että palaan radoille täysin terveenä.