Heikkala Fanticin ohjaimiin

Roni Heikkala (vas.) ja Fanticin maahantuojan Funbike Marko Kokko allekirjoittivat sopimuksen ensi kauden osalta.
Kuva
Fantic tiedotus
Tällä kaudella U20-luokan SM-sarjassa kuudenneksi sijoittunut Roni Heikkala nähdään ensi kaudella Fanticin ohjaimissa.

Kotimainen endurokausi on saatu Kärme Kustaan Kiemuroita lukuun ottamatta päätökseen ja vähitellen ensi kauden tiimikuviot ovat vahvistumassa. Tällä kaudella Fanticin väreissä E1-luokan Suomen mestaruuden voittanut Hugo Svärd jatkaa 125-kuutioisen Fanticin ohjaimissa ja hän saa tiimikaverikseen nuoren Roni Heikkalan. U20-luokan SM-sarjassa tällä kaudella kuudenneksi ajanut Heikkala lähtee hakemaan menestystä ensi kaudella samasta luokasta.

Funbike Fantic tiimin Marko Kokko onkin tyytyväinen, kun saa tiimiin kärkikuljettajan myös U20-luokkaan.

- Roni (Heikkala) aloittaa talvella armeijan, mutta siitä huolimatta odotan hänen olevan mukana nuorten luokan kärkitaistelussa ja samalla tietty myös E1-luokassa on tavoitteena ajaa hyviä sijoituksia, Kokko kertoo.

Svärdin ajaman Suomen mestaruuden lisäksi Fantic on niittänyt menestystä myös enduron MM-sarjasta, etenkin Youth-luokasta. Samoin Fanticilla voitettiin myös motocrossin EMX250-luokan mestaruus, kuten myös EMX2T-luokan kulta.

- Tämä menestyi tuo todella paljon uskottavuutta Fanticille ja ihmiset tajuavat, että pyörät ovat todellakin hyviä. Moni tietääkin jo sen, että pyörämme on todella kisavalmiita, eikä niille tarvitse tehdä suuria muutoksia kun niillä lähdetään kisaamaan tosissaan. Esimerkiksi Hugon (Svärd) tämän vuoden mestaruuspyörässä on täysin vakio moottori ja jousituskin on vain säädetty hänelle sopivaksi, Kokko iloitsee.

Ensi kaudella Fanticin tiimiin on tulossa tämän hetken tiedon mukaan myös muita kuljettajia, mutta Svärdin ja Heikkalan lisäksi muilla ei ole vielä sopimukset valmiina.

Kommentit

Lähettänyt toni ollila : To, 11/11/2021 - 19:01

Saako Fanticin uusi piikki saman uuden moottorin, kuin yz kaudelle -22?

Kieli
suomi