GASGAS laajentaa sähkömoottoripyörien valikoimaa

Teksti
Kuva
GASGAS
GASGAS esitteli uuden perheen nuorimmille mitoitetun uuden MC-E 3-pyörän.

Nuorissa on tulevaisuus, on aina ollut GASGAS:in johtoajatus. Niinpä se on aina tarjonnut myös perheen nuorimmille teknisesti laadukkaita motocross- ja offroad -pyöriä. Uusin tällainen on 3,8 kW sähkömoottorin vauhdittama MC-E 3.

Mitoitukseltaan uusi MC-E 3 asettuu GASGAS:in pienien sähköpyörien ja MC-E 5 minimotocross-mallin väliin. MC-E 3 tarjoaa useita eri tehoalueita ja säädettävä istuinkorkeus takaa hyvän ajoasennon erikokoisille kuljettajille. Lyhyesti sanottuna uusi MC-E 3 on täysimittainen miniluokan sähköcrossipyörä.

  • GASGAS esittelee uuden, akkukäyttöisen MC-E 3 mini-motocrosspyörän!
  • Uusi MC-E 3 tarjoaa nuorille kuljettajille entistä innostavampia offroad-ajoelämyksiä
  • MC-E 3 on nyt GASGAS-jälleenmyyjillä

Teknisesti ja rakenteellisesti uusi MC-E 3 on suunniteltu ja toteutettu samalla laatupainotteisella intohimolla kuin isot GASGAS offroad-mallit. MC-E 3 on tehty kestämään ja tarjoamaan kuljettajalle innostavia ajoelämyksiä. Sähkömoottorin voimanlähteenä on mini-motocross E-pyöriin kehitetty erikoisakku. Yhdellä latauksella akku riittää parin tunnin ajoon. Tämä on yleensä sopiva ajotaukojen väli innokkaalle nuorelle kuljettajalle. Sähkömoottorin erinomaisuuksia ovat välitön vääntövoima ja käytännössä äänetön sekä päästötön toiminta, eli ei naapurustoa häiritsevää melua.

Sujuvatoiminen ja kompakti 3,8 kW sähkömoottori on sijoitettu mahdollisimman alas tukevaan runkoon. Tuloksena on kevyt ajokäytös, joten nuori kuljettaja voi nautiskella ajosta kierros toisensa perään niin pitkään kuin haluaa. Ajoa sujuvoittava, välittömästi ja tehokkaasti vääntävä sähkömoottori on käytännössä täysin huoltovapaa sekä vesi- ja pölytiivis. Kuusi valinnaista ajo-ohjelmaa varmistaa, että aina löytyy kuljettajan kyvyille sopiva tehoalue. Koska sähkömoottori ei vaadi vaihteistoa tai kytkintä, voi nuori kuljettaja keskittyä täysillä offraod-ajotaitojen kehittämiseen

Aitoon GASGAS-tyyliin uuden MC-E 3 perusväri on punainen, jonka siniset korostukset ilmentävät sen sähköistä voimanlähdettä. Muoviosien läpivärjäys varmistaa, että ne kestävät hyvän näköisinä kovaakin menoa ja kohtelua. Kokonaisuuden täydentävät pulverimaalattu punainen runko, laadukas WP jousitus, tukevat vanteet ja Maxxis-renkaat. Kokonaisuutena uusi GASGAS M-E 3 on kestävä ja luotettava, tulevan kuljettajasukupolven minicross -pyörä.

Uuden GASGAS MC-E 3 saatavuus voi vaihdella markkina-alueesta riippuen. Lisätietoja lähimmältä GASGAS-jälleenmyyjältä.