GASGAS laajentaa mallistoaan kaudelle 2022

Teksti
GASGAS MC250
Kuva
GASGAS
GASGAS on julkaissut 2022 offroadmalliston, jossa on kolme uutta pyörämallia.

Meillä on kolme uutta mallia vuodelle 2022, mutta tavoite pysyy edelleen samana – tuottaa suorituskykyisiä offroad moottoripyöriä niille, jotka rakastavat ajamista! Olemme erittäin ylpeitä viime vuonna julkaisemistamme pyöristä, mutta tälle vuodelle haluamme nostaa panoksia lisäämällä kolme uutta motocross -pyörää mallistoomme. Tämän lisäyksen ansiosta voimme varmistaa, että tarjoamme markkinoiden kattavimman offroad -malliston. Lapsille esittelemme pikkupyöräisen MC 85 mallin, kun taas aikuisille tarjoamme uuden 2-tahtisen MC 250 ja 4-tahtisen MC 350F –mallin. Uudet mallit ovat saatavilla syyskuusta eteenpäin, kaikki muut ovat saatavilla jo nyt!  

  • Uudet motocross -mallit pienentävät mallien välillä olevaa rakoa.  
  • Tutustu uuteen mallistoon lähimmällä valtuutetulla jälleenmyyjälläsi syyskuusta alkaen.  

Antamalla seuraavan sukupolven kuljettajille pyörän, joka kaventaa hyppyä MC 65 ja MC 85 -pyörien väillä, uusi pikkupyöräinen MC 85 on täydellinen valinta nuoremmille kuljettajille, jotka ovat valmiita etenemään harrastuksensa parissa. Pyörä tarjoaa tinkimätöntä ajettavuutta ja suorituskykyä sen tarkasti pienempiä kuljettajia huomioivan ruongon ansiosta.  

MC 250 –uutuusmallin kohdalla koimme, että pystyimme valmistamaan ultimaattisen 250cc 2-tahtisen motocross -pyörän. Pyörässä on moottori, joka omaa paljon vääntöä alakierroksilla, mutta joka kuitenkin pystyy tarjoamaan tehoa myös ylärekisterissä. Tämä moottori yhdistettynä WP XACT-iskunvaimentimiin tarjoaa sinulle ennennäkemättömän ajokokemuksen.  

MC 350F on malliston kolmas ja samalla viimeinen uutuus. Vahvan ja käytettävän tehon sekä ketterän ajettavuuden avulla olemme onnistuneet valmistamaan pyörän, jolla pystyt nauttimaan viikonlopuistasi radoilla. Pyörä on erittäin kevyt ja niille, jotka uskaltavat kääntää kaasua vähän kovempaa myös pelottoman nopea!  

Meidän mallivuodelle 2022 kehittämämme offroad-mallisto on täynnä kyvykkäitä ja hauskoja motocross- ja enduropyöriä nyt nähtävien uutuusmallien lisäksi. Voit valita yhteensä yhdeksästä eri motocrossmallista ja neljästä enduromallista mieleisesi.  

Jotta saat kaiken irti jännittävästä offroad-mallistostamme, tarjoamme myös täyden valikoiman GASGAS Technical Accessories -lisävarusteita ja Apparel -ajovarusteita. Technical Accessories -mallisto sisältää kaiken mitä voit toivoa suojataksesi, parantaaksesi tai kustomoidaksesi MC tai EC -malliasi. Valikoimassa on muun muassa vanteita, pakoputkistoja, t-kappaleita ja käsisuojia. Valikoimamme ajovarusteita tarjoaa sinulle myös suojaa ja tyyliä ominaisuuksilla, jotka ovat suunniteltu varta vasten offroad-ajoa varten. 

Tutustu GASGAS Technical Accessories ja Apparel -mallistoihin täältä!

Lähes kaikki offroadmalliston pyörät ovat saatavilla valtuutetuilla jälleenmyyjillä elokuusta 2021 eteenpäin, kun taas MC 250, MC 350F ja pikkupyöräinen MC 85 ovat saatavilla syyskuusta eteenpäin. Saatavuus voi vaihdella alueittain.