Freeman: ”Kärsin todella paljon”

Brad Freeman ajoi Italian MM-enduron murtuneella solisluulla.
Brad Freeman starttasi Italian MM-enduroon viikkoa aiemmin murtuneella solisluulla, mutta onnistui kaikesta huolimatta säilyttämään MM-johtonsa kahdessa luokassa.

Beta Boano -tiimin kuljettaja Brad Freeman kaatui viikko sitten Kreikan MM-enduron toisen kisapäivän viimeisellä kierroksella ja mursi tilanteessa solisluunsa. Freeman taisteli itsensä maaliin Kreikassa, mutta edessä oli vielä Italian kilpailu, ennen kesätaukoa. Enduro1- ja EnduroGP-luokkia johtanut Freeman teki päätöksen ennen Italiaa, että lähti kisaan mukaan, vaikka saikin ympäriltään päinvastaisia mielipiteitä. Britti tekikin uskomattoman työn, ajaen E1-luokassa molempina päivinä kolmanneksi ja EnduroGP-luokassa lauantaina seitsemänneksi ja sunnuntaina kymmenenneksi.

- Nämä kaksi päivää olivat uskomattomat. Mursin Kreikan kisan kaatumisessa solisluuni, eikä minulla ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähteä kisaan ajamaan murtuneella luulla. En halunnut heittää etumatkaani hukkaan molemmissa luokissa. Karsin viikonlopun aikana todella paljon, mutta onnistuin siinä mitä yritinkin. Johdan yhä molempia MM-luokkia ja olen uskomattoman tyytyväinen, Freeman kertoi.

EnduroGP-luokassa Freemanin johto on tällä hetkellä neljä pistettä Steve Holcombeen. Danny McCanney on kolmantena, mutta jo 23 pisteen päässä Freemanista. Enduro1-luokassa Freemanin johto on puolestaan peräti 37 pistettä, ennen toisena olevaa Thomas Oldratia.