Fox julkaisi uuden V3 RS -kypärän

Teksti
Kuva
FOX
Fox julkaisi hetki sitten uuden V3 RS -kypärän, joka löytyy jo Tim Gajserin ja Adam Cianciarulon päästä. Näin ollen kysessä onkin todella huippuluokan kypärä.

Uusi FOX V3 RS on ensimmäinen kypärä, jossa on uusi Mips Integra Split -järjestelmä iskuja vastaan. Siinä on kaksi EPS -kerrosta, joiden välissä on erilliset kumikiinnikkeet. Nämä kaksi erillistä kerrosta vähentävät päähän kohdistuvien iskujen voimaa, etenkin silloin kun isku ei ole täysin suora. Ja kuten yleisesti on tiedossa, motocrosskypärään kohdistuvat iskut ovat harvoin täysin suoria, vaan niihin kohdistuu yleensä aina vääntöä.

v3

Kypärässä on hiilikuitukuori, joka tarjoaa myös hyvää suojaavuutta ja keveyttä. Kypärän lippa on säädettävä ja kypärän remmien lukituksesta vastaa hiilikuidusta valmistetut D-renkaat.

d

Kypärän pehmusteet ovat valmistettu Ionic+ -materiaalista, joka imee kosteutta tehokkaasti. Ne on pinnoitettu Stone Cold -materiaalilla, joka on suunniteltu viilentämään kuljettajaa. Kypärän yläosassa on myös neljä ilmanottoaukkoa. Luonnollisesti kypärä täyttää uudet ECE22.06 – ja DOT-standardit.

Kypärää on saatavilla XS - XXL -kokoisena ja kuori- ja pehmustekokoja on viisi. M-kokoisen kypärän paino on 1270g +/- 50g. Kypärän mukana tulee varalippa ja siihen tarvittavat osat, erillinen ”mutalippa” ja kahdet erikokoiset poskien pehmusteet. Lisäksi mukana tulee myös leukasuojan suuosa, jossa on valmiina reikä juomaletkua varten.

varaosat

Alla video, jossa esitellään kaikki kypärän ominaisuudet.

Fox V3 RS -kypärän hinnat ovat alk. 599 €.

Lue lisää kypärästä.