FOX julkaisi uuden ADV Collection -ajovarustemalliston

Teksti
Nyt kaikki adventure-motoristit pääsevät myös nauttimaan Foxin laaduikkaista tuotteista.

Adventure-motoristit lisääntyvät ympäri maailmaa ja yhä useampi normaalisti vain kaduilla ajava moottoripyöräilijä haluaa päästä hieman maistamaan ajamista myös maastossa. Olkoon maasto sitten pikkuteitä tai leveitä polkuja, niin sinne halutaan päästä. Tämän ovat huomanneet myös ajovarustevalmistajat ja uusimpana oman adventure-mallistonsa esitteli 50 vuoden ikään tänä vuonna päässyt Fox.

Vahvat perinteet omaava Fox Racing esitteli juuri uuden ADV Collection -ajovarustemalliston, joka on suunniteltu juuri adventure-motoristeille. Mallistosta löytyy kolme eri tyylistä ajohousu- ja -takkia. Recon, Defender ja Ranger -nimellä kulkevissa malleissa on käytetty GORE-TEX -materiaalia ja ne ovat myös CE-hyväksyttyjä. Fox ilmoittaakin tärkeimpinä asioina mallistoissa olevan vedenpitävyyden ja hengittävyyden, sekä turvallisuuden. Lisäksi huomiota on kiinnitetty vaatteiden istuvuuteen, jonka johdosta Fox käyttää joustavaa kangasta. Sen lisäksi varusteista löytyy myös runsaasti säilytystilaa ja suljettavia ilmanottoaukkoja. 

Edullisimman Ranger -malliston ajotakin hinta on 549,95 € ja housujen 499,95 €. Recon -mallisto edustaa puolestaan alan huippua, ja malliston ajotakin hinta on 949,95 € ja housujen 899,95 €. 

Lisätietoa mallistosta täältä.