Ferris leikkauksessa

Juuri kaksi viikkoa aikaisemmin Euroopan maaperällä ensimmäisen voittonsa ajanut Ferris näytti olevan sitä myös Albaidassa ajaessaan takaa kilpailua johtavaa Jose Butron, kunnes ensimmäisessä erässä kierroksella hitaampi kuljettaja yllätti hänet ja linkosi hyppyristä.

”Minun olisi pitänyt nähdä hänet”, myönsi Ferris. ”Olin juuri ohittanut Barraganin ja yritin tehdä rakoa häneen samalla keskittyen Butronin saavuttamiseen, kun jouduin väistämään hitaampaa kuljettajaa. Onneksi murtuma ei ole paha ja minun pitäisi olla takaisin pyörän päällä neljän viikon sisällä. Kuntoni on hyvä, joten keskityn sen ylläpitämiseen ja toivottavasti saan vauhtini takaisin kylliksi ajoissa Valkenswaardia ajatellen.”

“Deanin ajo on todella hyvän näköistä. Huonosta startista huolimatta hän pystyi nousemaan toiseksi jo neljännellä kierroksella ja haastoi hyvin Butronia. Kaatuessaan hän yritti tavoittaa Butronia radan nopeimman pattisuoran hypyssä”, kuvaili tallin manageri Kari Tiainen tilannetta ja jatkoi, ”Tämä on onneksi vain pieni tauko ja Dean on pian takaisin ja varmasti hyvässä MM-vauhdissa.”

Teksti: ICE1RACING tiedotus
Kuva: Xracing