Enduronumeroiden haku käynnistyy

Kuva
Jani Hovi
Suomen Moottoriliiton Motti-sivustolle tulevat jälleen vahvistettaviksi kiinteät enduronumerot kaudelle 2021. Enduronumeroiden haku aukeaa maanantain 16.11. aikana.

Numeroita voivat vahvistaa kaikki ne, jotka ovat osallistuneet vähintään yhteen henkilökohtaiseen endurokilpailuun kaudella 2020. Tarkoituksena on, että varataan sama numero, jolla on ajettu mennyt kausi. Poikkeuksina ovat ne, jotka ikänsä tai isomman pyörän takia eivät enää voi ajaa U20-mestaruudesta sekä ne, jotka ovat siirtymässä V40-, V50- tai V60-luokkaan. Heitä pyydetään lähettämään sähköpostia enduron lajiryhmälle osoitteeseen enduro@moottoriliitto.fi. Muistattehan mainita viestissä myös sähköpostiosoitteenne sekä puhelinnumeronne.

Lajiryhmä antaa jokaiselle 2-3 vaihtoehtoa, joista voi valita mieleisensä numeron.

Numeroiden vahvistaminen päättyy 7.1.2021.

Ajaja, joka ei ole ajanut henkilökohtaista endurokilpailua kaudella 2020, saa numeron, kun hän ilmoittautuu johonkin henkilökohtaiseen endurokilpailuun kaudella 2021. Numero muuttuu kiinteäksi, kun hän on siihen kilpailuun startannut.

Kommentit

Lähettänyt Peteri Suomalainen : Pe, 11/13/2020 - 19:31

497 annettin heti pois 2018 alussa, vaikka oli ns. käytössä, kun oli tullut muutama kisa 2017 kontattua. Täähän on ihan pelkkää rahastusta ja pelleilyä. Se liiton nykyinen johtajakaan , alku vuonna 2017 jonkin sortin lisenssipäällikkö silloin , ei ole vieläkään vastannut posteihin, että palauttais turhat kertalisenssimaksut, vaikka oli koko vuoden lisenssi maksettu ennen kisan alkua, mutta eihän tuo ole koskaan vaivautunut vastaamaan mitään toisen yhteydenoton jälkeen, kun niin luvattiin palauttaa. Olisin siirtänyt senkin 60 ekee siksi joukkueen kassaan, mutta nyt varmaan joutuu seuraavat kolme vuotta taas oottaan. Taidan muutta Köpikseen ja alkaa Ruotsin kansalaiseksi, vai miten se meni.

enturo terveisin, ei varmaankaan ainoa vittuuntunut liiton touhuihin entinen HlMK:n pj Petri Suomalainen

Language
suomi