East MX laajentaa tuotevalikoimaansa

Joensuulainen East MX tulee jatkossa toimimaan myös KTM:n ja Husqvarnan jälleenmyyjänä.

East MX aloitti kaksi vuotta sitten GASGASin jälleenmyyjänä Joensuussa ja nyt yritys laajentaa tuotevalikoimaansa. Jatkossa East MX:n tyylikkäästä myymälästä saa myös KTM:n ja Husqvarnan moottoripyörät, sekä luonnollisesti myös varaosat ja tarvikkeet. Tuotevalikoimaan kuuluvat niin offroadpyörät kuin myös katumoottoripyörät.

- Tämä avaa meille luonnollisesti aivan uusia ulottuvuuksia, kun saamme kaksi vahvaa merkkiä mukaan. Nyt pystymme tarjoamaan myös todella laadukkaan ja kattavan katumoottoripyörävalikoiman, joka on alansa huippua. Asiakkaiden kannalta on myös todella hyvä asia, että he löytävät jatkossa kaikki kolme merkkiä saman katon alta. Pyörien lisäksi meillä on jokaisen kolmen merkin huollot ja varaosat, East MX:n Niko Kukkurainen kertoo.

Luonnollisesti myös KTM Nordicin puolella ollaan tyytyväisiä yhteistyön laajentuessa.

- East MX:n panos sekä Racing-toiminnan että moottoripyörämyynnin osalta on ollut yrityksen perustamisesta lähtien erittäin vakuuttavaa. Moottoripyöräliiketoiminnan laajentaminen ja yhteistyömme syventäminen KTM:n ja Husqvarnan moottoripyörien jälleenmyynnin myötä tukee myös meidän myyntimme kasvun tavoitteita Itä-Suomen alueella, kommentoi KTM Nordicin kehityspäällikkö Jarkko Tuomisto.

East MX aloittaa Husqvarnan ja KTM:n myynnin helmikuun alussa ja yrityksen edustajat ovat paikalla myös 3.-5. helmikuuta MP-Messuilla, jolloin heidän kanssaan voi tulla jo tekemään kauppaa.