DYNASET Offroad Areena hakee jatkajaa

Teksti
Dynaset, Offroad Areena
Kuva
Dynaset Offroad Areena
"Rakensimme Suomen ensimmäisen sisämotocrosshallin vuonna 2007 täysin omin varoin ja se on toiminut nyt yli 10 vuotta minun ja Kirsin vastuulla," toteaa DYNASETin Reijo Karppinen tiedotteessaan.

"Alkuperäinen ajatukseni oli rakentaa motocrosshalli ja ottaa sinne toimijoita vuokralle palvelemaan asiakkaitaan offroadalalla. Oletin toimijoita olevan tulossa reilusti kuten crossipyörävuokraus, koulutus, elämys, kilpailut ym. Toimijoita ei ilmaantunut ja jouduimme itse pioneerinä tekemään kaiken ja siten loimme Suomeen sisämotocrossratakulttuurin."

"Alkuun sisällä ajaminen oli valtava myytti ja porukka sometti, että pää ottaa kattoon tai seinät tulee päälle. Jopa A-luokan kuskeja katsoi hallin ovelta ja soitti minulle, että ei täällä mahdu ajamaan. Kerroin, että paljon kuskeja on jo mahtunut niin laita kypärä päähän ja kokeile mahdutko sisäradalle. Sama kuski soittaa takaisin 3 tunnin päästä, että olit oikeassa hyvin mahtuu ajamaan supercrossia."

"Samoin radan maksullisuus oli alkuun iso myytti crossareille, mutta asfalttiratakuskit piti hintojamme heti alkuun hyvin halpoina. DYNASET Offroad Areena on edistänyt maksullisten ratojen ja reittien toimintaa offroadalalla Suomessa sekä toiminut neuvonantajana ja mallina Viron EU-tukihallille ja muille."

"Jouduimme myös aloittamaan motocross- ja enduropyörien vuokraus-, koulutus- ja elämyspalvelujen tuottamisen itse vuonna 2008, koska halukkaita toimijoita ei ilmestynyt. Elämys- ja koulutusasiakkaat ovat todella tyytyväisiä ja posket punaisena innoissaan offroadajon jälkeen. Offroadajo on erinomaista kivaa hikiliikuntaa ja fyysinen hikoilu onkin takuu, jonka anamme jokaiselle!"

"Alkuperäinen päätökseni oli pitää DYNASET Offroad Areena avoimena 5 vuotta ja sitten arvioida asiaa. Nyt olemme pitäneen toimintaa yllä yli 10 vuotta ja haemme jatkajaa. Ellei jatkakaa löydy, joudumme lopettamaan toiminnan tulevan kesän aikana. Uusi jatkaja voi olla yritys, kerho tai henkilö, jolle annamme kaiken avun toiminnan jatkamiselle hyvin kohtuukustannuksilla.  Toivon, että halukkaat tahot ovat meihin yhteydessä ja pohdimme asiaa luottamuksella yhdessä.  Lopulliset päätökset teemme toukokuun aikana", päättää Karppinen tiedotteensa.