Cianciarulo ja Martin veljekset

Adam Cianciarulon kilpailu päättyi kaatumiseen.
Kuva
Octopi Media
Orlandon toinen kilpailu piti lääkintähenkilökunnan kiireisenä. Tässä tietoa Adam Cianciarulon ja Martinin veljesten loukkaantumisista.

Adam Cianciarulo oli muutaman heikommin menneen kilpailun jälkeen hyvässä vauhdissa viime yönä Orlandossa, johtaen pitkään 450-kuutioisten finaalia. Webb ohitti Kawasaki-kuljettajan ja hieman sen jälkeen Cianciarulo lensi etukautta ympäri röykkysuoralla, keskeyttäen kilpailun tuohon paikkaan olkapäätänsä pidellen. PulpMX:n Steve Matthesin tietojen mukaan Cianciarulon solisluu olisi mennyt poikki tilanteessa.

250-kuutioisten länsirannikon avauskilpailun ensimmäisessä kurvissa rytisi, kun suurimpana suosikkina sarjaan lähtenyt Jeremy Martin ei hypännyt kurvin jälkeistä tuplahyppyriä yli, mutta takaa tullut Stilez Robertson yritti hypärä. Robertson hyppäsi Martinin päälle ja molemmat kaatuivat. Martin käveli tilanteesta pois, olkapäätään pidellen. Matthesin tietojen mukaan Martinin olkapää olisi lähtenyt tilanteessa paikaltaan.

Hetkeä myöhemmin Jeremy Martinin isoveli Alex Martin kaatui kovavauhtisessa paikassa ja jäi radan pintaan makaamaan. Finaali jouduttiin keskeyttämään tilanteen takia, kun Martinia ei uskallettu nostaa radalta pois. Tietojen mukaan Yamaha-kuljettaja sai tilanteessa aivotärähdyksen, mutta olisi muuten kunnossa.