Bolt voittoon Espanjassa

Future7media
Billy Bolt voitti kaiken mahdollisen SuperEnduron kauden kolmannessa MM-kilpailussa Espanjassa.

Husqvarna-kuljettaja Billy Bolt otti täydet MM-pisteet SuperEnduron Espanjan osakilpailusta. Bolt voitti ennen finaaleja ajetun superpaalu-kilpailun ja otti siitä kolme MM-pistettä. Sama tahti jatkui illan jokaisessa finaalissa ja Bolt keräsi 63 MM-pistettä kisasta. Illan kokonaiskilpailun kakkonen oli Jonny Walker, joka oli ensimmäisen finaalin kolmas ja toinen kahdessa seuraavassa. MM-sarjaa ennen Espanjan kilpailua johtanut Taddy Blazusiak oli illan kolmas. Puolalainen oli toinen ensimmäisessä finaalissa ja neljäs seuraavassa. Viimeisen finaalin kolmas sija nosti Blazusiakin yhteispisteet 46:een. MM-sarjan osalta tämä tarkoitti sitä, että Bolt nousi sarjan kärkeen kuuden pisteen erolla Blazusiakiin. Walker on kolmantena, mutta jo 33 pistettä Boltin takana.