Amerikan motocross-sarjan avaus siirtyy

Kuva
Gart Milan
Kauden ensimmäisen Amerikan motocross-sarjan osakilpailun pitopaikka on selvillä. Samalla kerrottiin uudesta aikataulusta.

Sarjan promoottori MX Sports ilmoitti tänään, että kauden avauskilpailu tullaan ajamaan Ironman Racewayn radalla Indianassa. Kilpailun uusi päivämäärä on 18. heinäkuuta ja tämän hetken tiedon mukaan kilpailu ajetaan yleisön edessä. Samalla julkistettiin kauden päätöskilpailu, joka tullaan ajamaan Fox Racewaylla, Kaliforniassa. Kausi päättyy 10. lokakuuta.

Muilta osin kalenteria ei ole vielä vahvistettu päivämäärien osalta, mutta tarkoituksena on ajaa 10 – 11 osakilpailun mittainen sarja. Haastavaksi kalenterin rakentamisen tällä hetkellä tekee se asia, että eri osavaltiot suhtautuvat koronavirusepidemiaan tällä hetkellä Amerikassa varsin eri tavalla. Esimerkiksi Michigan, Maryland, Minnesota, Massachusetts ja New York ovat kieltäneet suuremmat kokoontumiset täysin. Sen sijaan esimerkiksi Indiana, Tennessee ja Etelä-Carolina suhtautuvat asiaan myönteisesti. Ja nämä asiat tulevat luultavasti muokkaamaan sarjan kalenteria vielä useaan kertaan kesän aikana.