Alalle töihin

Nyt on jälleen tilaisuus päästä prätkäalalle töihin, kun RX Moto etsii vahvistusta myyntijoukkoihin.

Tässä RX Moton työpaikkailmoitus:

-----

Etsimme osa-aikaista myyjää. Työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi kassatyö, hyllyttäminen ja verkkokauppalähetysten pakkaaminen.

RX Moto palvelee ma-pe 10-18 ja la-su 10-16. Haettavan henkilön työaika sijoittuu arki-iltoihin ja viikonloppuihin ollen yhteensä 10-20 h viikossa. Työvuorot ovat joustavia ja tehtävä voi olla juuri se kaipaamasi lisätyö tai vaikkapa opiskelijan kesätyö

Toivomme sinulta asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä. Olet heittäytymiskykyinen ja sinulla on ketteryyttä kehittyä sekä intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Sinulla on perustiedot moottoripyörän varaosista ja tekniikasta, eli erotat stefan männästä. Olet 18-vuotta täyttänyt ja sinulla on ajokortti.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen info@rxmoto.fi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde voidaan aloittaa välittömästi. Lisätietoja tehtävästä: 040 7799730 / Sami Pöllänen.

RX Moto on v. 2019 perustettu moottoripyörien jälleenmyyjäliike. Yritys toimii KTM:n ja Husqvarnan jälleenmyyjänä Vantaalla. RX Moton valikoimiin kuuluu uusien moottoripyörien lisäksi  käytetyt moottoripyörät, varaosat, tarvikkeet ja ajovarusteet. Yrityksen taustalla ovat pitkän linjan moottoripyöräharrastajat Sami Pöllänen ja Eeli Takatalo. Molemmilla on vahva tausta moottoriajoneuvojen vähittäiskaupasta ja maahantuonnista, kuten myös kilpailemisesta niin enduron kuin motocrossin parista.