Ahtila voittoon Lievestuoreella

Antti Ahtila kaasutteli tänään voittoon Lievestuoreella. (ARKISTOKUVA)
Kuva
Jani Hovi
Antti Ahtila nappasi tänään yleiskilpailun voiton Lievestuoreella. V40-luokan Suomen Cupin voitto meni puolestaan Mika Karmalle ja V50-luokassa puolestaan Sami Ikoselle.

Lievestuoreella kaasuteltiin tänään kansallinen sprint enduro, jonka yhteydessä jaettiin Suomen Cupin pisteitä V40- ja V50-luokissa.

Kuuden kierroksen mittaisen kilpailun yleiskisan voittoon kaasutteli Antti Ahtila. 31 sekuntia Ahtilalle jäi Mika Karma, joka voitti samalla V40-luokan Suomen Cupin. Albert Juhola jäi Ahtilalle reilut kaksi minuuttia ja oli kolmas. Riku Riiheläinen oli yleiskilpailun neljäs ja samalla V40-luokan kakkonen. Jussi Arvaja oli yleiskilpailun viides. Ahtila, Juhola ja Arvaja muodostivat samalla A-luokan kärkikolmikon.

B-luokan voittoon ajoi Vili Viitanen, ennen Jaakko Rinkistä ja Aksu Keurulaista. Rinkinen sai samalla nousupisteet täyteen ja hän ajaa seuraavassa kilpailussa A-luokassa. C-luokan voitti Juho Ahokas ja nousi samalla B-luokkaan. Luokan kakkonen oli Teemu Mutikainen ja kolmas Lasse Tyni. Sanna Sainio voitti naisten luokan, ennen Viivi-Maria Mäkistä ja Maire Jänttiä. Juha Piiroinen oli V60-luokan voittaja, perässään Veli-Matti Mäkinen ja Reijo Karppinen.

V40-luokan Suomen Cupin kärkikaksikon muodostivat Karma ja Riiheläinen, ennen kolmanneksi ajanutta Kimmo Hintikkaa. V50-luokassa Sami Ikonen vei 30 sekunnin erolla korkeimmat Suomen Cupin pisteet ennen Timo Soanjärveä. Jari Hellman oli luokan kolmas.

Täydelliset tulokset

Kommentit