9 hyttiä jäljellä pikkujouluristeilylle

Xracing OFFROADPron pikkujouluristeilyn myynti päättyy viimeistään 1.12.

Jo legendaariseen asemaan nousseen Xracing OFFROADPron pikkujouluristeilyn myynti lähenee loppua, sillä meidän hyttivarauksesta on jäljellä enää yhdeksän hyttiä. Vapaana on tämän hetken tiedon mukaan viisi kappaletta B4-luokan hyttejä ja yksi hytti A4- sekä B2-luokan hyttejä. Mikäli emme saa lisää hyttejä, päättyy myynti kun nämä hytit on myyty, tai joka tapauksessa viimeistään 1.12.

Matkan tapahtumat

Matkamme käynnistyy perjantaina 13.12. klo 16:30 Länsiterminaalista, jossa meillä on yhteinen lähtöselvitys. Tämän jälkeen siirrymme Tallink-Silja Europa -laivaan, jossa meillä on yhteinen buffet illallinen (sisältää ruokajuomat hanasta: kivennäisvesi, vesi, olut ja viini) klo 17:45 alkaen. Koko meidän seurueelle on omat pöytävaraukset, joten pärinäporukka pysyy mukavasti kasassa. Maittavan illallisen jälkeen meillä on yhteistä yllätysohjelmaa laivan discossa klo 19:30 – 21.

Tämän vuoden ohjelmasta voidaan tässä vaiheessa paljastaa sen verran, että lavalla tullaan näkemään ainakin Jari Mattila ja Matti Seistola. Tila on varattu vain meille, jotta luultavasti hiekka ja rapa lentää sielläkin ainakin jutuissa. Loppuilta on vapaata hauskapitoa aina pikkutunneille asti.

Seuraavana päivänä on mahdollisuus vierailla omatoimisesti Tallinnassa klo 8 – 12 välisenä aikana. Muuten lauantaipäivä on vapaata hauskanpitoa ja mukavaa jutustelua täynnä. Laiva saapuu takaisin Helsinkiin klo 16.

Mitä maksaa?

Meille on varattu A- ja B-luokan hyttejä, kahdelle tai neljälle hengelle. Tässä hyttien hinnat:

B4-hytti
4hlöä 91€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.
3hlöä 94€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.

A4-hytti
4hlöä 94€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.
3hlöä 99€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.

B2-hytti
2hlöä 91€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.
1hlö 105€. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.

A2-hytti (TÄLLÄ HETKELLÄ LOPPUUNMYYTY)
2hlöä 114€ / hlö. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.
1hlö 154€. Hinta sisältää illallisen ja ruokajuomat.

Tilaaja vahvistaa hytin matkustajamäärän ja henkilöiden nimet tilauksen yhteydessä. Eli mikäli lähdet reissuun yksin, otat itsellesi oman yhden hengen hytin, tai jos lähdette vaikka kolmen hengen porukalla, voitte ottaa yhteisen kolmen hengen hytin.

Muuta

Reissun myynti ja lisätiedot löytyy täältä.

Risteily toteutetaan yhteistyössä Matkavekan kanssa, eli kaikki varaukset yms. tapahtuu heidän kautta.

Tervetuloa mukaan!