1000 euroa voittajalle

Kuva
Jani Hovi
Sisu Extreme Enduro CC:n voittajalle on jaossa mahtava palkintosumma.

Historian ensimmäinen Sisu Extreme Enduro Cross Country kaasutellaan viikon kuluttua Ellivuoren laskettelurinteen maastoissa Sastamalassa. Neljän tunnin mittainen tulee haastamaan kaikki kuljettajat ja luvassa onkin monelle harrastajalle hieno paikka testata mihin omat taidot ja kunto riittävät. Sen lisäksi kilpailuun on tulossa monta Suomen huippukuljettajaa, jotka hakevat tosissaan kilpailun voittoa.

Entistä houkuttelevamman kilpailun voitosta tekee se, että yksilökilpailun yleiskisan voittaja saa palkintorahana peräti 1000 euroa, joka on Suomen mittakaavassa todella suuri palkintoraha. Sisu Extreme on myös Aitosokeri Extreme CC Cupin päätös kilpailu, jonka kolme parasta kuljettajaa palkitaan myös rahapalkinnoin. Tällä hetkellä sarjaa johtaa Antti Hänninen, ennen Eetu Puhakaista ja Antti Ahtilaa. Aleksi Vilkko on sarjassa neljätenä ja Aleksi Karjalainen viides. Nämä viisi kuljettajaa tulevatkin olemaan varmasti vahvimmilla, kun sarjan palkintorahat jaetaan.

Sisu Extreme Enduro Cross Country käynnistyy perjantaina 28.8. klo 16. prologin merkeissä. Prologilla jokainen kuljettaja ajaa kaksi lähtöä noin kilometrin mittaisella reitillä. Molempien erien yhteenlaskettu aika määrittää lähtöjärjestyksen lauantain pääkilpailuun, joka starttaa liikkeelle klo 11.

Kilpailun ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 23.8.