Partanen Racing hyvällä asialla

Teksti
Pienistä puroista iso virta

Partanen julkaisi Partanen Racing –Facebook-sivullaan projektinsa, jossa keräyksen hengessä haetaan tukea yhteisvoimin valikoitaville kuljettajille. Konkreettinen rahallinen tuki, sekä mukaan lähteneiden tahojen muunlainen tukipanos ovat jo sinällään hieno osoitus harrastajien yhteishengestä.

Suoran tuen lisäksi Partasen projekti pönkittää myös harrastuksen kannalta tärkeää yhteen hiileen puhaltamisen ilmapiiriä.

Projekti etenee kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe olisi tämän vuoden loppuun asti ja toinen tammikuun 2017 ajan. Sen jälkeen ilmoitetaan kenelle tukea menee ja minkä verran. Muutaman lupauksenkin Partanen on jo antanut. Ensimmäinen lupaus on se, että jos hän ei saa ketään mukaan haasteeseen, niin vähintään 2 x 200 euroa lähtee johonkin suuntaan. Toinen 200 euron tuki lähtee nuorelle, joka on jossain harrastuksessa tosissaan mukana ja tukea kaipaa. Tuloksilla ei oikeasti ole väliä, asenne ratkaisee. Ja toinen 200 euroa lähtee sellaiselle nuorelle, joka haluaisi jotain alkaa harrastamaan, mutta ei pysty ilman taloudellista tukea sitä tekemään.

Keräys kuitenkin käynnistyi heti vauhdikkaasti ja tukeaan lahjoittavia tahoja on ilmoittautunut jo mukaan useita.

Tarkoituksena on myös saada tukija ja tuettava tapaamaan toisensa ja sen kautta rakentamaan tulevaisuudelle uusia menestystarinoita.

Lisätietoja projektista ja sen etenemisestä löytyy Facebookin partanenracing –sivulta. Mukaan hyvään asiaan haluavat voivat kysyä lisätietoja myös sähköpostitse jani(at)janipartanen.com.