Uusi KTM 390 Adventure on julkaistu

Teksti
Kuva
KTM
Lähde haastavimmille poluille uuden ja päivitetyn 2023 KTM 390 Adventuren kanssa.

KTM ADVENTURE:n kattava -mallisto tarjoaa moottoripyöräilyn ajonautintoa ja parasta suorituskykyä myös vaativiin maastoihin. Onhan se lyhin tie monesti myös kaikkein jännittävin siirtymiseen paikasta A paikkaan B. Näillä reiteillä käsiteltävyydeltään ja suorituskyvyltään väkevä, pinnapyöräinen 2023 KTM 390 ADVENTURE on täydellisesti omassa elementissään.

2023 KTM 390 ADVENTURE on vakuuttava paketti. Se on yksi KTM-malliston monipuolisimmista pyöristä, kevein ja ketterin. Arkiajossa pyörä on helppohuoltoinen ja luotettava. Kaupunkiajon lisäksi pyörän ominaisuudet loistavat myös metsäpoluilla. Viikonloppuretket uusiin maisemiin sujuvat rennon vauhdikkaasti niin mutkaisilla asfalttiteillä kuin pomppuisilla sorareiteilläkin. Moderni ja monipuolinen 2023 KTM 390 ADVENTURE sopii jokaiseen tilanteeseen, ja täyttää myös A2-luokan vaatimukset.

KTM 390 ADVENTURE on päivitetty terävän ulkonäkönsä lisäksi myös offroad -ominaisuuksiltaan. Vahvistetut alumiinipinnat ja mustaksi eloksoidut vanteet (edessä 19" ja takana 17") ovat arvossaan maastopolkujen pompuissa ja ryteiköissä. Päivitetty 2023 KTM 390 ADVENTURE on tehty seikkailuajoon sanan varsinaisessa merkityksessä.

Kompakti, yksisylinterinen, 373-kuutioinen moottori kahdella yläpuolisella nokka-akselilla, neljä venttiiliä, tasapainoakseli ja 46 mm n elektroninen polttoainesuihkutus, antaa tehoa ja vääntöä käytännössä tyhjäkäynniltä lähtien koko kierrosalueella. Laajavetoisen moottorin huippulukemat ovat 44 hv/9000 r/min ja 37 Nm vääntömomentti 7000 r/min. Kaksi katalysaattoria varmistavat moottorin täyttävän Euro5 -päästövaatimukset. 14,5 litran polttoainesäiliön höyrysulku tehostaa KTM 390 ADVENTURE:n ympäristöystävällisyyttä.

2023 KTM 390 ADVENTURE on mitoitukseltaan isompiaan pienempi, mutta ominaisuuksiltaan täysikokoinen seikkailupyörä. Elektroninen Ride-by-Wire kaasu ja ajoavustimet kuten vetopidon TC-luistonestojärjestelmä, kaarre- ja OFFROAD-ABS (ilman takapyörän ABS) sekä OFFROAD ajomode ja luistokytkin varmistavat sujuvan ajon hyvinkin vaihtelevissa olosuhteissa. Ajoavustimien säätö ja hallinta hoituu helposti 5" TFT-värinäytön symbolien ja ohjaustangon hallintapainikkeiden avulla.

Kevyen ja huiman ketterän KTM 390 ADVENTURE:n runko ja alusta perustuvat KTM:n kilpatoiminnan kautta saatuun tietotaitoon. Myös 2023 KTM 390 ADVENTURE väritys on kilpailuhistorian innoittama. Loistavan ajotuntuman ja -mukavuuden perusta on teräsputkesta tehty kevyt, avoin kolmitukirakennerunko. Pyörästä on saatu ketterä keskittämällä kaikki paino pakoputkistosta lähtien optimaalisesti. Jousituksen WP Apex -komponenttien monipuolinen säädettävyys, sisäänvaimennus (COMP) ja paluuvaimennus (REBOUND) sekä jousen esijännitys (PRELOAD) - takaa vakaan kulun ja rengaspidon röykkyiselläkin pinnalla.

2023 KTM 390 ADVENTURE:n varustelu suojaa pyörää iskuilta ja mahdollistaa erinomaisen ajohallinnan. Kaksiosaisen istuimen takaosan paikalle saa lisää tavaratilaa. KTM Power Parts -valikoiman useat erimalliset istuimet ovat helposti vaihdettavissa. Tehokkaat LED-valot ja visiiri ovat vakiovarusteena. Myös säädettävät jalkatapit ovat vakiona. Etujarrun nelimäntäinen Brembo BYBRE -jarrusatula ja 320 mm jarrulevy sekä takapään 230 mm levyjarru antavat jarrutuksille maksimaalisen hallinnan ja tehon. KTM 390 ADVENTURE: elä seikkailulle!

2023 KTM 390 ADVENTURE ominaisuuksia

// Uudet erikoisvahvat pinnavanteet takaavat erinomaiset ajo-ominaisuudet maastossa sekä kokonaisuuden täydentävät suorituskykyiset CONTINENTAL TKC70 renkaat
// Uudet 2023 värit ja grafiikka korostavat urheilullisen energistä olemusta
// Luotettava, yksisylinterinen, 373-kuutioinen, Euro 5 hyväksytty, nelitahtimoottori tuottaa 44 hv/9000 r/min ja 37 Nm vääntömomentin 7000 r/min
// Kevyt ja vankka kolmiotukirakennerunko, säädettävät WP APEX 43 mm etuhaarukka ja takaiskunvaimennin
// Uuden sukupolven Bosch elektroniikan ohjaama Traction Control ja kaarreavusteiset ABS -järjestelmä ja offroad ajomode
// Tankattuna ajokunnossa 172 kg, 14,5 litran polttoainesäiliö ja matalin, säädettävä istuinkorkeus 830 mm
// Runsas valikoima KTM Power Parts lisätarvikkeita ja -varusteita, asusteita jne

2023 KTM 390 ADVENTURE on saatavilla pinnavanteilla sekä valuvanteilla musta/oranssi tai sininen/oranssi -värityksellä. 2023 KTM ADVENTURE -mallisto ja kumpainenkin KTM 390 ADVENTURE -versiot saapuvat valtuutetuille jälleenmyyjille alkuvuodesta.