Holcombe ajoi kylkiluu murtuneena

Steve Holcomben viikonloppu Italiassa oli tuskainen.
Kuva
Future7media
Steve Holcombe mursi kylkiluunsa Portugalin MM-enduron ensimmäisenä kisapäivänä, mutta ajoi siitä huolimatta viikkoa myöhemmin yleiskilpailussa kolmanneksi.

Viime vuoden EnduroGP:n maailmanmestari Steve Holcomben viikonloppu Italiassa oli tuskainen. Holcombe kaatui viikko sitten kauden avauksessa Portugalissa ja sai tietää ennen Italian kilpailua, että hänellä murtui tilanteessa kylkiluu. Koska maailmanmestaruustaistelussa ei ole varaa keskeytyksiin, lähti Holcombe mukaan Italian kilpailuun. Lauantaina Beta-kuljettaja tuskaili ajamisensa kanssa ja oli yleiskilpailussa kahdeksas. Sunnuntaina britti pääsi parempaan vauhtiin ja oli lopulta kolmas.

- Viikonloppu oli rehellisesti sanottuna todella vaikea minulle. Sain juuri ennen kisaa tiedon siitä, että kylkiluuni oli todellakin murtunut Portugalissa. Lauantai oli minulle vaikea päivä, eikä ajo kulkenut lainkaan. Sunnuntaille muutimme pyörän säätöjä ja muutin myös itse lähestymistä päivään. En enää stressannut vammastani, vaan yritin pitää hauskaa ja se toimikin hyvin. Nyt minulla on muutama viikko aikaa, ennen seuraavia MM-kilpailuja ja yritän vain levätä ja parannella itseäni, Holcombe kertoi.