Webb nousi lopussa voittoon

Kuva
Align Media
Cooper Webb ei sortunut muiden kärkikuljettajien tapaan virheisiin, vaan ajoi Arlingtonissa Triple Crown -kilpailun voittoon.

Monster Energy Supercross-sarja jatkui viime yönä NFL-joukkue Dallas Cowboysin kotistadionilla Arlingtonissa. Vuorossa oli kauden toinen Triple Crown -kilpailu ja ilta olikin jälkeen täynnä tapahtumia. Lopulta Cooper Webb näytti olevansa kärkiporukan varmin kuljettaja ja nousi korkeimmalle korokkeelle.

450-kuutioisten ensimmäinen finaali oli jälleen tyyntä myrskyn edellä. Eli Tomac otti startin nimiinsä ja ajoikin tuolla sijalla maaliin asti. Oaklandissa epäonnistunut Ken Roczen oli startin jälkeen toisena ja ajoi kakkosena myös maaliin. Roczen pysyi hyvin Tomacin vauhdissa ja ahdisteli sarjakärkeä lopussa. Finaalin kolmanneksi ajoi Chase Sexton, joka nousi surkean startin jälkeen lopussa jo lähellä Roczenin takapyörää. Neljäs oli Justin Barcia ja startissa Sextonin tavoin epäonnistunut Webb oli viides.

Webb otti puolestaan toisen finaalin startin nimiinsä, mutta menetti johtopaikan jo toisella kierroksella Jason Andersonille. Ensimmäisen finaalin starttikurvissa kaatunut Anderson ajoikin todella hyvin ja nappasi voiton. Tomac oli startin jälkeen kolmantena ja Sexton nousi pian neljänneksi. Seitsemännellä kierroksella Sexton pääsi Tomacin ohi ja ryhtyi ahdistelemaan Webbiä. Webb kuitenkin piti pintansa ja ajoi toisena maaliin. Sexton oli kolmas, Tomac neljäs ja Aaron Plessinger viides.

Viimeisen finaalin startti meni Tomacin nimiin, ennen Sextonia ja Justin Cooperia. Webb puolestaan teki pienen virheen avauskierroksella ja oli vasta kuudentena. Tuossa vaiheessa näyttikin, että illan kokonaiskilpailun voitto ratkaistaisiin Tomacin ja Sextonin välillä. Viidennellä kierroksella Sexton teki virheen ja kaatui ahdistellessaan Tomacia, mutta pääsi onnekseen nopeasti ylös ja oli yhä toisena. Sen jälkeen virheen teki Tomac, joka kaatui ja putosi neljänneksi. Sexton otti johtopaikan haltuunsa, ennen Andersonia ja Webbiä. Webb nousi hetken kuluttua toiseksi ja ryhtyi painostamaan Sextonia. Sextonin ja kierroksella ohitettavan ajatuksen menivät hetken kuluttua hieman sekaisin. Webb hyödynsi tilanteen, nousi kärkeen ja ajoi kolmannen finaalin voittoon. Sexton oli kakkonen, Anderson kolmas, Plessinger neljäs ja Tomac viides.

Webb ja Sexton olivat kolmannen finaalin jälkeen tasapisteissä, mutta viimeisen finaalin voitto toi Webbille illan ykkössija. Sextonin jälkeen kolmas oli Tomac, ennen Andersonia ja Roczenia.

Sarjapisteissä Tomac pitää yhä ykköspaikkaa hallussaan, nyt kahden pisteen erolla Webbiin. Sexton on puolestaan kolme pistettä Webbin takana.

250-kuutioisissa illan voitto meni Nate Trasherille, ennen Jordon Smithiä ja Hunter Lawrencea.

Alla tulokset ja sarjojen pistetilanteet.