Viisi tuotetta, joita et voi missata tänä Black Fridayna ja miksi

Yhteistyökumppanimme 24MX tarjoaa seuraavan viikon ajan mahtavia Black Friday -tarjouksia ja tässä viisi heidän tuotettaan, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Hyvissä moottoripyöräkaupoissa Black Friday kestää koko viikon. Yksi näistä kaupoista on 24MX, joka on offroad-kuljettajien keskuudessa laajalti tuttu ympärivuotisista tarjouksistaan, mutta marraskuussa alennuksia tulee vieläkin enemmän!
Auttaaksemme sinua valmistautumaan kauteen, olemme koonneet heidän viisi parasta Black Friday -tarjoustaan.

Raven Airborne & Ipsum -kypärät

Kunnollinen kypärä on olennainen osa suojavarusteita, varsinkin motocrossissa tai maastoajossa, eikä sen valintaa kannata tehdä kevyin perustein. Tärkeimmät huomioitavat tekijät ovat sertifioinnit, kuoren materiaali, muoto ja ilmanvaihto.
Raven Airborne ja Raven Ipsum ovat 24 MX:n alkuperäisiä kypärämalleja, jotka täyttävät kaikki tarvittavat ehdot.
Molemmille on tunnusomaista tunnustettu laatu ja edullinen hinta, ja nyt saat ne vieläkin edullisemmin!
Jos etsit turvallista ja tyylikästä kypärää, saatoit juuri löytää sellaisen.

k

Lue lisää.

Razorback-renkaat

Nämä renkaat on luotu kaikille offroad-kuljettajille ja erityisesti sinua varten. Innovatiivisen ja hyvin harkitun suunnittelun takana ovat omistautuneet kuskit, jotka tietävät, mitä tarvitaan korkealaatuisen tuotteen valmistamiseksi, jottei se petä haastavimmissakaan olosuhteissa.
Jos tämä ei vakuuta sinua, luota numeroihin: yli 10 000 eurooppalaista crossi- ja endurokuskia ovat jo luottaneet Razorback-renkaisiin – liity heihin!

j

Lue lisää.

24MX-huoltomatot

On ainakin kolme syytä, miksi sinulla pitäisi olla huoltomatto kotona.
Huoltomatot on suunniteltu imemään kaikenlaisia prätkästäsi tippuvia nesteitä. Ensinnäkin: kunnollisen huoltomaton avulla vältät sotkua autotallissasi työskennellessäsi. Toiseksi: se on täydellinen alusta, kun haluat esitellä upouutta ajoneuvoasi varikolla. Ja kolmanneksi: se on pakollinen kaikille, jotka osallistuvat World Motorcycle Organization FIM:n hyväksymiin kilpailuihin, jotka ovat vuosien mittaan tulleet yhä ekologisemmiksi. Eikä suotta, sillä jos luonto antaa sinulle niin monia upeita ajomahdollisuuksia, miksi et pitäisi siitä huolta.  XL-huoltomatto pystyy kestämään yli kaksi litraa öljyä.

y

Lue lisää.

Proworks-saksinosturi, 31-82 cm

Puhutaanpa taas numeroista: 24MX on tähän mennessä toimittanut yli 300 000 moottoripyöräilijälle Proworksin työkaluja ja tarvikkeita yksin Euroopassa. Ja Proworksin saksinosturi (31-82 cm) on yksi heidän suosituimmista tuotteistaan. Miksi? Vastaus on melko yksinkertainen: Se on korkealle nouseva, monipuolinen ja ergonominen teline, joka sopii täydellisesti kaikkiin huoltohommiin varikolla tai autotallissa. Lisäksi laadukkaat materiaalit täydentävät erinomaista hintaa, joka laskee entistä enemmän Black Friday -viikon aikana.

h

Lue lisää.

24MX Raven -saappaat

Sinun ei tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi hankkiaksesi kunnolliset crossisaappaat. Raven tarjoaa kaikkiin budjetteihin sopivia ja erittäin laadukkaita crossisaappaita. Tästä 24MX:n alkuperäisestä tuotesarjasta löytyy useita eri malleja, muotoja, kokoja ja värejä. Ne sopivat sekä lompakollesi että maastoasuusi! Maastokuskien suosituimmat mallit ovat Raven Commander, Trooper ja Champion – katso miksi.

r

Lue lisää.

24MX:n Black Friday -viikko on online-tapahtuma, johon kannattaa varata aikaa! Älä siis missaa sitä, aseta muistutus ja vieraile verkkokaupassa löytääksesi etsimäsi tuotteet parhaalla mahdollisella hinnalla!