Viime hetket käsillä

Kuva
Jani Hovi
Suomen Moottoriliiton Motti-sivustolla ovat olleet vahvistettavina kiinteät enduronumerot kaudelle 2021. Nyt alkaa olla jo kiire, mikäli numerolle on tarvetta. Vahvistaminen nimittäin päättyy 6.1.2021. Aikaa on siis enää pari päivää.

Numeroita voivat vahvistaa kaikki ne, jotka ovat osallistuneet vähintään yhteen henkilökohtaiseen endurokilpailuun kaudella 2020. Tarkoituksena on, että varataan sama numero, jolla on ajettu mennyt kausi. Poikkeuksina ovat ne, jotka ikänsä tai isomman pyörän takia eivät enää voi ajaa U20-mestaruudesta sekä ne, jotka ovat siirtymässä V40-, V50- tai V60-luokkaan. Heitä pyydetään lähettämään sähköpostia enduron lajiryhmälle osoitteeseen enduro@moottoriliitto.fi. Muistattehan mainita viestissä myös sähköpostiosoitteenne sekä puhelinnumeronne.

Lajiryhmä antaa jokaiselle 2-3 vaihtoehtoa, joista voi valita mieleisensä numeron.

Numeroiden vahvistaminen päättyy 6.1.2021.

Ajaja, joka ei ole ajanut henkilökohtaista endurokilpailua kaudella 2020, saa numeron, kun hän ilmoittautuu johonkin henkilökohtaiseen endurokilpailuun kaudella 2021. Numero muuttuu kiinteäksi, kun hän on siihen kilpailuun startannut.