Venäjälle ja Indonesialle pitkä sopimus, Maggiora palaa kalenteriin

Maggiora palaa kisakalenteriin ensi vuonna.
Kuva
Jani Hovi
Viikonloppuna Assenissa julkaistiin paljon tietoa myös tulevien vuosien MM-kalentereista, sarjan promoottorin tiedottaessa asioista.

Youthstream teki Venäjän GP:n kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen, joten Venäjällä ajetaan MM-osakilpailu ainakin vuoteen 2023 asti. Kilpailu on ajettu tähän asti Mustanmeren rannalla sijaitsevalla Orlyonokin radalla. Venäjän moottoriliiton johtaja Alexander Dzheus kuitenkin kertoi, että Venäjällä on hienoja ratoja myös Moskovan ja Pietarin lähistöllä, joten kilpailu saatetaan nähdä myös uusilla radoilla.

Monet motocrossfanit ovat varmasti innoissaan siitä, että ensi kaudella ajetaan MM-osakilpailu jälleen myös Maggioran hienolla radalla Italiassa, Youthstreamin vahvistaessa tämänkin asian viikonloppuna. Samaan aikaan huhuttiin myös sitä, että Maggiora tulisi isännöimään MXoN-kilpailua jälleen vuonna 2021. Ensi vuonna kilpailu ajetaan Erneen radalla Ranskassa.

Youthstream vahvisti viikonloppuna myös sen, että Indonesia pysyy MM-kalenterissa ainakin seuraavat kolme vuotta. Ainakin ensi kaudella maassa ajetaan kaksi osakilpailua, joista toinen Jakartassa.