Uusi Husqvarna Casual Clothing -vapaa-ajan vaatemallisto saatavilla

Teksti
Kuva
Husqvarna
Uusilla tuotteilla täydentynyt mallisto tarjoaa valinnanvaraa käytännöllisyydestä ja tyylistä tinkimättä.

Husqvarnan monipuolinen vapaa-ajan -vaatemallisto koostuu korkealaatuisista ja käytännöllisistä vaatteista, TOTE BAG -laukusta ja aiempaa laajemmasta asustevalikoimasta. Kaikki malliston tuotteet on valmistettu jokapäiväiseen käyttöön ja uusina tuotteina nähdään shortseja, housut, erilaisia paitoja sekä takkivaihtoehtoja.

Käyttömukavuus ja tyylikkyys edellä suunniteltu mallisto sopii seikkailulliseen elämäntyyliin ja heijastaa brändin ruotsalaisia juuria. Malliston puhuttelevimpana uutuutena nähdään kevyestä materiaalista valmistettu ja täysin vedenkestävä REMOTE PARKA -parkatakki.

Uusi CASUAL CLOTHING -vaatemallisto on saatavilla elokuussa valtuutetuilta Husqvarna -jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.

 

ORIGIN POLO

Ajattoman muotoilun omaava ORIGIN POLO -polopaita on helppo ratkaisu niin toimistolle kuin vapaa-aikaankin. Valmistusmateriaalina on käytetty hengittävää erikoiskangasta, joka kuivuu neljä kertaa tavanomaisia materiaaleja nopeammin. Paita on saatavilla kahdessa värissä, harmaana ja sinisenä, ja siinä on tyylikäs 3D -muotoiltu Husqvarnan logo rinnassa.

ORIGIN SWEATER

Uusi ORIGIN SWEATER -collegepaita on varma valinta lämpötilan laskiessa. Kaksinkertaisesta puuvillakankaasta valmistettu paita on pehmeä ja istuvuudeltaan mukava. Pelkistetyllä leikkauksella ja käyttömukavuutta korostavilla raglan-hihoilla varustettu collegepaita on viimeistelty rinnan 3D-logolla.

REMOTE PARKA

Klassiset linjat omaava ja moderneista materiaaleista valmistettu REMOTE PARKA -parkatakki pitää sään kuin sään loitolla. Takki on valmistettu kehittyneestä 3-kerroksisesta materiaalista, joka on tuulen- ja vedenpitävä, mutta sisäkerrokseltaan myös miellyttävän hengittävä. Teknisiltä ominaisuuksiltaan takin useat taskut, säädettävä huppu ja heijastavat yksityiskohdat viimeistelevät tyylikkään, monikäyttöisen kokonaisuuden. Viimesilauksen luo lähes huomaamaton Husqvanan logo.

REMOTE PANTS

Kaikkeen käyttöön sopivat REMOTE PANTS -housut on kehitetty vastaamaan moneen tarpeeseen. Kevyet housut tarjoavat yksinkertaistettua tyyliä ja mukavuutta, joka ulottuu sisätiloista ulkoiluun asti. Jämäkkä, hengittävä ja neljään suuntaan joustava kangas takaa käyttömukavuuden liikkeessä ja paikallaan ilman, että housut rypistyvät.

REMOTE HYBRID JACKET

Lämmin ja helposti pieneenkin tilaan pakattava REMOTE HYBRID JACKET -takki palvelee käyttäjäänsä vuodenajasta riippumatta. Liikkumavapaus on omaa luokkaansa monitoimisen materiaalin ansiosta, joka hylkii tuulta ja vettä. Lisäksi primaloft-topatut kohdat lämmittävät eniten kylmälle altistuvia kehonosia. Tyyliltään nykyaikainen takki on viimeistelty raglan-hihoilla, säädettävällä hupulla ja vetoketjullisilla sivutaskuilla.

ACCELERATE SHORTS

Niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin sopivat toiminnalliset ACCELERATE SHORTS -shortsit on viimeistelty joustavalla vyötärönauhalla ja miellyttävällä leikkauksella, joka ei rajoita liikettä. Shortsien materiaali joustaa neljään suuntaan ja se on optimoitu vapaaseen liikkumiseen. Shortsien takapuolella on pieni vetoketjutasku ja vyötärönauha on kiristettävissä.

TOTE BAG

Viikonloppumatkoille täydellisesti soveltuva TOTE BAG -laukku mahduttaa sisäänsä kaiken tarpeellisen ja sopii kokonsa puolesta lentokoneiden käsimatkatavaroihin. Äärimmäisen kevyt laukku on tilavuudeltaan 26 litraa ja siinä on kaksi käsihihnaa, olkahihna sekä vetoketjullinen sisätasku.

KNITTED GLOVES & SCARF

Husqvarnan KNITTED GLOVES -hanskat ja SCARF -kaulahuivi ovat äärimmäisen kestävät ja lämpimät. Ne on valmistettu villa-akryyli-sekoitteesta, mikä takaa pehmeän materiaalin ja pitkän käyttöiän.

Alla kuvakooste uusista tuotteista.