Uskomaton Sexton

Kuva
Align Media
Chase Sexton katkaisi Hangtownin ensimmäisessä erässä Jett Lawrencen voittoputken. Mutta toisessa erässä hän teki jotain vieläkin uskomattomampaa. Harri Kullas ajoi puolestaan tasaisen kilpailun.

Hangtownin ensimmäinen erä näytti 24 edellisen erän toisinnolta, kun Jett Lawrence otti startin nimiinsä ja ajoi nopeasti reilun sekunnin johdon itselleen. Tällä kertaa Lawrencelle ei kirjattu kuitenkaan yhtään johtokierrosta, sillä nuorukainen kaatui rajusti ensimmäisellä kierroksella. Lawrencella kesti kauan, ennen kuin hän pystyi jatkamaan matkaansa. Kaatuminen ilmiselvästi vaikutti Lawrencen ajamiseen koko erän ajan ja kertaalleen varikolla käynyt australialainen oli maalissa 24. Jett Lawrencen veli Hunter johti erää lähes loppuun asti, ennen kuin Chase Sexton ohitti hänet neljä kierrosta ennen maalia. Sexton vei erän nimiinsä, ennen Hunter Lawrencea ja Jason Andersonia. Justin Cooper oli neljäs ja Aaron Plessinger viides. Harri Kullas oli startin jälkeen reilusti 20 parhaan ulkopuolella, mutta teki nousua erän aikana ja oli maalissa 15.

Toisen erän startti meni Cooperin nimiin, mutta Plessinger nousi nopeasti kärkeen. Hunter Lawrence oli kolmantena ja Jett Lawrence neljäntenä. Sexton oli ensimmäisissä kurveissa kuudentena, mutta kaatui kolmannessa kurvissa ja jäi viimeiseksi. Tästä käynnistyikin yksi lajin historian mahtavimmista nousuista, kun Sexton poimi edellä olevia kuskeja vauhdilla. Erän puolen välin tuntumassa Sexton oli jo lähes puoli minuuttia kärjen takana, eikä kukaan uskonut hänen nousevan enää kärkeen. Sexton itse oli kuitenkin eri mieltä. Muut kärkikuljettajat taipuivat yksitellen ja Sexton nousi erän lopussa toiseksi. Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä hän oli kolme sekuntia Plessingerin takana. Sexton ajoi kuitenkin tiimikaverinsa kiinni ja ohitti tämän kolmanneksi viimeisessä kurvissa. Näin ollen Sexton nousi viimeiseltä sijalta erävoittoon. Plessinger oli toinen, Cooper kolmas, Hunter Lawrence neljäs ja Anderson viides. Selvästi ensimmäisen erän kaatumisen seurauksista vieläkin kärsinyt Jett Lawrence oli kuudes. Harri Kullas otti paremman startin ja oli 15 parhaan joukossa alussa. Maalissa Kullas oli 13.

250-kuutioisissa Haiden Deegan voitti ensimmäisen erän ja oli toisessa erässä kakkonen, voittaen päivän totaalin. Tom Vialle oli ensimmäisessä erässä neljäs ja voitti toisen erän, ollen totaalin kakkonen. Levi Kitchen oli päivä kolmas.

Alla tulokset ja pistetilanteet.

Kommentit

Lähettänyt jani siikamäki : Su, 06/02/2024 - 12:18

Hieno kisa,ois hienoa jos kullas sais vetää loputki kisat

Kieli
suomi

Lähettänyt snowaasd 3d : Ma, 06/24/2024 - 10:51

hienoa,no nyt o kunno mennoo,on mitä seurata,tätä on odotettu,toivottavasti sujus hommat

pm: snow rider 3d

Kieli
suomi